Κυρία Γραμμέλη, τα μάθατε τα νέα; To "Βαλς με 12 Θεούς" ανεβαίνει συνεχώς..



Πριν λίγες μέρες η έγκριτη και κατά τα άλλα συμπαθέστατη τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε τη σειρά «Βαλς με 12 Θεούς» που μεταδίδεται από τον Αnt1. Τη χαρακτήρισε «ξεπερασμένης αισθητικής» και ότι «κουβαλάει όλα τα λάθη της μυθοπλασίας του παρελθόντος». Στη συνέχεια έκρινε και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, ενώ αναφέρθηκε και στο «αδύναμο» σενάριο της σειράς.
Όλα αυτά όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν τις αντιδράσεις τόσο της σεναριογράφου Μαρίας Γεωργιάδου, οριμένων ηθοποιών αλλά και της υπερεπιτυχημένης συγγραφέως Λένας Μαντά, στο ομώνυμο βιβλίο -best seller με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις- της  οποίας βασίστηκε η σειρά. Η πιο σημαντική όμως αντίδραση-απάντηση έρχεται κάθε μέρα από τους ίδιους τους τηλεθεατές. Αν και η σειρά ξεκίνησε απλά ικανοποιητικά, παρατηρείται μια συνεχής άνοδος στα ποσοστά της. Τη Τετάρτη μάλιστα έφτασε το 17% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά άγγιξε το 20% ξεπερνώντας το «Κορίτσι που αγάπησα». Τo τηλεοπτικό κοινό δείχνει να αγκαλιάζει και να επικροτεί τις προσπάθειες των Ελλήνων συντελεστών.

Σε μια εποχή λοιπόν που η τηλεόραση σα μικρογραφία της κοινωνίας μας έχει πιάσει πάτο σε πολλά επίπεδα, ας είμαστε πιο "γενναιόδωροι" με σειρές βασισμένες σε ελληνικά βιβλία που είναι η αφορμή να απολαμβάνουμε ‘Ελληνες ηθοποιούς. Κριτική στη κριτική είναι εκ των ων ουκ άνευ, αλλά η μιζέρια σκοτώνει τόσο στις μέρες μας, που η «καλή» τηλεόραση είναι πηγή ψυχικής ανάτασης, μη τη «σταυρώνουμε» και αυτήν.
_tyler durden

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !