Απογοητευτικά νούμερα,για τη νέα εκπομπή του Skai!

2
Είναι σίγουρα θετικό,που ένα κανάλι,σαν το Skai προσπαθεί και κάνει πολύ καλές κινήσεις,εντάσσοντας νέες ελληνικές εκπομπές,ωστόσο οι περισσότερες δεν έχουν και τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

Ο λόγος,για τη νέα γυναικεία εκπομπή Joy,που προβάλλεται για 2 ώρες το Σαββατοκύριακο,με πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους.
Τα νούμερα που συγκέντρωσε ήταν απογοητευτικά,αφού και στα συνολικά,αλλά και στα νεανικά κοινά χτύπησε ποσοστά κάτω του 8%.

Σίγουρα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έγινε τόσο μεγάλη διαφήμιση,αλλά και στο ότι απέναντι είναι η Αννίτα Πάνια,με το "SOS",που σημειώνει και νούμερα κοντά στο 30%.

Πάντως να πούμε πως από αυτό το Σάββατο έρχονται οι Κηπουροί του Mega,που αυτό φέρνει μια ιδιαιτερότητα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από πότε το 8% είναι απογοητεύτικό για τον ΣΚΑΙ; Συν τοις άλλοις, το κανάλι έχει μία εκπομπή που του γεμίζει το πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και είναι τίγκα στους χορηγούς. Οπότε εφόσον πιάνει και το μέσο όρο του σταθμού, μια χαρά τα φέρνει τα κέρδη της. Εκτός από τα τούρκικα, τη Σταματίνα και τις όποιες ελληνικές σειρές, θεωρώ ότι οφείλετε να στηρίζετε λίγο περισσότερο τις νέες προσπάθειες, από φρέσκους παρουσιαστές και συντελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !