'Πονοκέφαλος' για την πρωινή ζώνη στο Mega

Χρηστος Γ
0
Aν και δεν αποτελεί τον...πρώτο πονοκέφαλο αυτή την περίοδο,οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού μελετούν 2 σενάρια για την επόμενη σεζόν,όσο αφορά την πρωινή ζώνη.Από τη μία,ένας σταθμός με 'ναυαρχίδα' την ενημέρωση είναι πιο εύκολο να θυσιάσει το ψυχαγωγικό πρωινάδικο σε περιόδους κρίσης.
Ωστόσο,το φετινό Πρωινό mou σημειώνει ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ:Είναι το πρώτο πρόγραμμα του είδους,που με τόσο μικρό budget (4ψήφιο...και μάλιστα ΠΟΛΥ μικρό) σαρώνει σε τηλεθεάσεις.ENΔΕΙΚΤΙΚΑ,& ΧΘΕΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ 36,7% ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ & 43,1% ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ 15-44.
Τα έσοδα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, ενώ το δίδυμο Σκορδά-Λιάγκα 'κρατά' το Mega στην κορυφή στο σύνολο της ημέρας.
Αντιθέτως,τα έσοδα της ζώνης 7-10 είναι πενιχρότατα.Επικρατέστερο,είναι το σενάριο που θέλει το δίδυμο Αναγνωστάκης-Χασαπόπουλος να κόβονται οριστικά. Οι αποφάσεις,φυσικά θα ληφθούν στο τέλος της σεζόν.Εμείς πάλι, ευχόμαστε να βρεθεί τρόπος να παραμείνει και το πρωινό του ΣΚ καθώς απασχολούνται βάρδιες εργαζομένων.Ασε που,καλύτερα να βλέπεις μια ενημερωτική εκπομπή,παρά τον 'Τηλεκύβο' στις 7 το πρωί,βάζεις μια 'τάπα στον πάτο του βαρελιού',όσο να πεις...
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !