Μουτσινάς-Καπουτζίδης επί σκηνής του Dancing Final

1
Αν ο χθεσινός ημιτελικός του Dancing σας εντυπωσίασε, ο τελικός της Κυριακής θα είναι γεμάτος με εκπλήξεις. Με επίκεντρο φυσικά τη...μάχη ανάμεσα στον Ηλία Βρεττό και την Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα εκτελέσουν τρεις χορογραφίες, επί σκηνής Dancing θα δούμε Ζέτα Μακρυπούλια να χορεύει με Νίκο Μουτσινά, Καπουτζίδη και τους συμπρωταγωνιστές του από το Badminton να δίνουν μια γεύση από την επιθεώρηση ''Θα σε πάρω να φύγουμε''.

Για τους δύο φιναλίστ, πάντως, ξεκίνησε από σήμερα ένας μικρός γολγοθάς, καθώς οι πρόβες τους πλέον χτυπούν οκτάωρο καθημερινά! Όπως μαθαίνουμε, Ντορέττα και Ηλίας καλούνται να εκτελέσουν την Κυριακή τρεις χορογραφίες : μια παλιά, μια καινούρια αλλά και μία στην οποία θα πρέπει να μονομαχήσουν επί σκηνής και ας...νικήσει ο καλύτερος.

Και αν η κριτική επιτροπή δώσει βαθμούς, ο κόσμος από το σπίτι θα είναι τελικά αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα...κουβαλήσει το βραβείο του νικητή!

tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε θα ναι κανένας τραγουδιστής να τραγουδήσει;; Εγώ θα γούσταρα πολύ να ακούσω Πάνο κιαμο και φωτιά με φωτιά στον τελικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !