Άλλη μια ευκαιρία για το "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;"!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Μία από τις πιο επιτυχημένες και θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης με το πιο άδοξο τέλος πρόκειται να αναβιώσει και πάλι στο θεατρικό σανίδι. Μπορεί το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" του Mega να διεκόπη βίαια στα 6μιση μόλις επεισόδια, όμως δώδεκα χρόνια μετά παραμένει αναλλοίωτο στη μνήμη και τις καρδιές μας.

Η σειρά αυτή, που στην πρώτη της προβολή σημείωνε εβδομαδιαία 45άρια και στις επαναλήψεις πάνω από 20% σε μεταμεσονύκτια ζώνη, φάνηκε κατά καιρούς πως επιστρέφει, ωστόσο κάθε φορά κάτι "στράβωνε" και το σχέδιο ναυαγούσε. Το συγγραφικό δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου είχαν στα σκαριά την επιστροφή του σήριαλ μέσα από μία θεατρική παράσταση, καθώς πολλοί είναι οι fans της σειράς που ακόμη και σήμερα τους ζητούν να τελειοποιηθεί το εν λόγω project και να μάθουν επιτέλους πως τελειώνει η ιστορία. Το Σεπτέμβρη του 2012 το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" θα επέστρεφε στο θέατρο Αλίκη. Το budget όμως κρίθηκε απαγορευτικό και το εγχείρημα απορρίφθηκε. Τον Ιανουάριο του 2013, ωστόσο, παραγωγοί πλησίασαν τους Ρήγα-Αποστόλου και τους πρότειναν μια πιο οικονομική version της παράστασης, πράγμα το οποίο φαίνεται πως οι σεναριογράφοι εκτίμησαν και αποδέχτηκαν. Φημολογείται, παράλληλα, πως οι δημιουργοί έχουν κάνει τις πρώτες θετικές συζητήσεις με τις Γαλανοπούλου, Κωνσταντινίδου, Ρώπα.

Συνεπώς, μπορούμε να τρέφουμε ισχυρές ελπίδες πως από την χειμερινή σεζόν 2013-14 ενδέχεται να δούμε επιτέλους την αγαπημένη μας σειρά να ολοκληρώνεται, έστω και μέσα από το θεατρικό σενάριο. Και όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Αποστόλου σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με τον επίσημο λόγο που κόπηκε η σειρά: "Όπως και τα αρχεία State Department, θα ανοίξουν όταν αποβιώσουν οι... εμπλεκόμενοι!"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !