Άλκηστις Πρωτοψάλτη: "Τίποτα δε μου χαρίστηκε!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή "Τετ α τετ", μίλησε για την ζωή της, την μουσική της πορεία και την κατάσταση της Ελλάδας σήμερα. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα καριέρα της στην μουσική. Όπως δήλωσε η ίδια, έχει μάθει να εξελίσσεται μέσα στον χρόνο και να γίνεται καλύτερη. Λέει:


«Νομίζω ότι εξελίσσομαι μέσα στα 40 χρόνια παρουσίας μου στην ελληνική μουσική. Χαίρομαι που μεγαλώνω μέσα από την μουσική, χαίρομαι που μπορώ και εκφράζομαι διαφορετικά και όσο περνάν τα χρόνια υπάρχει μια ωριμότητα, η οποία βγαίνει. Αντιλαμβάνομαι τα πράγματα μ’ έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και τα εκφράζω μ’ ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο. Υπάρχει βέβαια το ίδιο πάθος, υπάρχει η ίδια δύναμη, η αίσθηση, η αγάπη, η τρέλα για την επικοινωνία με τον κόσμο. Που για ‘μενα είναι το καλύτερο σαπούνισμα των κυττάρων μου η κάθε συναυλία, η κάθε παράσταση ο κάθε τρόπος έκφρασης μου. Νομίζω ότι έχω μεγαλώσει πολύ όμορφα μέσα από αυτό που λέγετε μουσική. Βέβαια, τίποτα δεν μου χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν με πάρα πολύ δουλειά, με πολύ κόπο και με αγάπη.»
Στην συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της χώρας μας αυτή την στιγμή. Είπε ότι θα καταφέρει η Ελλάδα να ξανανεβεί στο βάθρο της.
«Νομίζω ότι η εποχή χρειάζεται το όνειρο, την ελπίδα και το ταξίδι όσο ποτέ. Χαίρομαι που περνάμε σε μια χειροποίητη εποχή, που επιτέλους ο Έλληνας βγάζει την πραγματική του ταυτότητα και το συναίσθημα του. Θεωρώ ότι η μουσική είναι ένα ευλογημένο πράγμα, διότι ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει μ’ αυτήν. Και έτσι να αντλήσει δύναμη, φώς και όνειρα. […] Νομίζω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σε όλους τους τομείς. Με δύναμη, αισιοδοξία και δουλειά θα ξαναπάρει η Ελλάδα το βάθρο που της αξίζει.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !