Νέες αποφάσεις στην ΕΡΤ!

Καρακασίδης Γιάννης
0

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., κατά τη χθεσινή (Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013), υπ’ αριθμ. 1075 συνεδρίασή του, ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:
1.      Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο θέμα της απεργίας των δημοσιογράφων, ενώ ο νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για τις νομικές κινήσεις της εταιρείας και τα αποτελέσματά τους.
2.      Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ από τη διανομή του σήματός της παγκοσμίως (εκτός Ευρώπης), το Δ.Σ. αποφάσισε να μην παράσχει εξουσιοδότηση σε τρίτο για την είσπραξη χωρίς αμοιβή των οφειλόμενων ποσών, αλλά να διερευνήσει εναλλακτικές δυνατότητες για την απ’ ευθείας είσπραξη των δικαιωμάτων της ΕΡΤ, είτε μέσω δικηγορικού γραφείου των ΗΠΑ, είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σε  κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. θα επανέλθει επί του θέματος για να ληφθεί τελική απόφαση σχετικά με τον τρόπο είσπραξης των οφειλόμενων ποσών, σε επόμενη συνεδρίασή του.
3.      Ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Champions League.
Ενέκρινε την τροποποίηση της Α.Δ.Σ. 1060/25.10.12, Θ 13ο ως προς την ονομασία του εκτελεστή παραγωγής της σειράς εκπομπών «DOCVILLE». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !