Καυτό quiz:Ποιος είναι ο ΠΟΛΥ γνωστός παρουσιαστής?

Χρηστος Γ
0
Με τον χωρισμό φλερτάρει γνωστός  παρουσιαστής  καθώς ο γάμος του βρίσκεται σε κρίση. Ο ίδιος, όπως και  η σύζυγός του κρατούν σιγή ιχθύος όμως τα πολύ κοντινά  τους πρόσωπα γνωρίζουν πως τον τελευταίο χρόνο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.
Αιτία; Οι ατασθαλίες του παρουσιαστή που φροντίζει να τις κρύβει καλά και να μη δίνει ποτέ δικαίωμα. Αντίθετα, έχει το προφίλ του άψογου συζύγου και πατέρα ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο τις μέρες των εορτών έκανε το λάθος.Δε φρόντισε να καλύψει καλά τα ίχνη του και έκανε μια μικρή απόδραση έχοντας μαζί την ερωμένη του. Εκεί έγινε αντιληπτός από κάποιους που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βέβαια δεν είναι λίγοι που υποστηρίζου πως αφού αποφάσισε να κυκλοφορήσει δημόσια με άλλη γυναίκα, έχει ήδη χωρίσει. Γεγονός είναι ένα.
Ότι μέχρι σήμερα ζει κάτω από την ίδια στέγη με τη σύζυγό του-αφού πάνω από όλα σκέφτεται τα παιδιά-όμως ο παρουσιαστής δεν έχει πρόθεση να τα βρει με τη γυναίκα του. Ακούγεται πως εκείνη δε θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό αφού τα τελευταία χρόνια την έχει κάνει τάρανδο! Και να πω ήταν και κανένας γόης… Σε αντίθεση με τη σύζυγό που είναι κούκλα.(gossip-tv)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !