O Γιώργος Παπαδάκης στη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια;

Καρακασίδης Γιάννης
6
Την μετά-Dancing μορφή του προγράμματός τους φαίνεται πως σχεδιάζουν οι ιθύνοντες του Ant1 εκεί στο Μαρούσι, έχοντας στο νου τους πως ο τελικός του εν λόγω show πρόκειται να γίνει στις 10 Φεβρουαρίου. Το όνομα του Γιώργου Παπαδάκη φαίνεται ως το επικρατέστερο για την παρουσίαση βραδινού talk-show [σκεφτείτε κάτι σαν το παλιό "Αλάτι & Πιπέρι" του Φρέντυ Γερμανού] στην prime time ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τον σταθμό για αυτό το νέο project, ωστόσο δεν έχει ληφθεί καμία επίσημη απόφαση μέχρι σήμερα. Πιθανότερη ζώνη προβολής φαίνεται πως είναι το βράδυ το βράδυ του Σαββάτου [23:00-01:00]  η της Κυριακής [21:00-23:00] μετά το τέλος του "Dancing with the stars 3" . Πάντως τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον ΑΝΤ1 να  προγραμματίζει την εκπομπή για το Σάββατο 16/2. 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. E den theloun klotsies? Balte to re tis Kyriakes na teleionoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω συμφωνω με σαββατο. αφενος μεν πετυχαινουν χτυπημα στο Σπυρο κι αφετερου το σαββατοβραδο εχει ορεξη ο κοσμος για .."ντριγκι-ντριγκι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai o Themos best of me basi ayton ton programmatismo pote tha paizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλυτερα Κυριακη,διοτι αφενος Σαββατο δεν υπαρχουν διαφημιστικα εσοδα,αφετερου Σαββατοβραδο ο κοσμος εχει συνηθισει τον Παπαδοπουλο...επισης αν μπει Κυριακη θα χει ετοιμο το εδαφος απο το dancing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαββατοβραδο νεανικα κοινα δεν πολυβλεπουν TV.Βγαινουν εξω..Οι μεγαλυτεροι βλεπουν Παπαδοπουλο με κλειστα ματια..Οπότε μην κανουν το λαθος για Σαββατοβραδο γιατι θα κλαινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !