Ανεβαίνει το Master Chef

Χρηστος Γ
14
Aν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Μάρκος Σεφερλής 'συνέτριψε' τις κουτάλες του Master Chef (με 30άρια στα νεανικά κοινά),χθες πρώτη ημέρα του 2013,το show του Mega σημείωσε τα υψηλότερα του νούμερα με
28,1% στο σύνολο & 35,6% στο νεανικό κοινό.Η εκπομπή έχει ανοδική πορεία (σημειώνοντας 30άρια στο 15-44 από τις προηγούμενες ημέρες),μένει να αποδειχθεί αν θα κρατήσει τη δυναμική της,παρουσία ανταγωνισμού.
-Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε και ο Σουλειμάν με  31% στο σύνολο & 22,1% στο κοινό 15-44.
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. einai pou teliwsan oi adiafores auditions.ta neanika padws poli kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαα φιλε,δεν ειχε τιποτα αλλο να δεις(δες νουμερα Σουλειμαν). Μια ματια στα νουμερα προχθες με Μάρκο στο Star να ριξεις, θα δεις οτι ηταν τα χειροτερα νουμερα που εχει κανει η εκπομπη απο τοτε που βγηκε στον αέρα (δεν εννοω για φετος).
    Για να δουμε πως τα τα βγαλει περα με Λαζοπουλο-Πακετο- Φως στο τουνελ- Νεες εκπομπές/παιχνιδια στον ΑΝΤ1 αλλα και το Ραδιο Αρβυλα που θα ξεκινα στις 11:15 νταν (σχετικα με αυτο έμαθα οτι εγινε θέμα κι αυτα που ξεραμε για τις ωρες μεταδοσεις στον ΑΝΤ1 θα αλλαξουν.. για να δουμε).

    Το ριαλιτι συνεχιζει να ειναι αδιαφορο με διαγωνιζομενους λες και διαβαζουν κειμενο...Χθες ηταν η δευτερη φορα που το ειδα απο τοτε που βγηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ,δεν υπάρχουν επιλογές. Βέβαια ο Λαζόπουλος δεν θα είναι αντίπαλος (δεν παίζει Τρίτη),κυρίως θα είναι τα φτηνοπαίχνιδα που στοχεύουν στο 15-44, και θα είναι (πολύ) δύσκολο να κρατήσει αυτά τα ποσοστά.
    Πάντως,οι Αρβύλα είναι πολύ δύσκολο να ξεκινούν 23.15 νταν,θα πρέπει ο Σουλειμάν να ξεκινά 21.10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. GIWTGO TO PROSEKSA AUTO LES, APO PROXTHES O SOULEIMAN PAIZEI STIS 21.15 KAI TELEIWNEI STIS 22.15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πρόσεξα ότι έγινε και στο ΜΕΓΚΑ αυτό ! Ότι άρχισαν Νταν τα προγράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Darwin αυτο που λεει ο παραπάνω ανωνυμος ειναι αλήθεια. Απο την Τρίτη εχει μπει το προγραμμα στις σωστες ωρες. Δεν ειναι τυχαιο το γεγονος....
    Δεν θα εχει μονο τα τηλειαπχινιδια τυπου παιχνιδια χωρις συνορα, θα εχει και το Βαλς που μαλλον μπαινει για 3 φορες την εβδομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πότε αναμένονται οι πρεμιέρες ΑΝΤ1 στο prime time? Δεδομενου πως το LAS VENGAS δεν κανει νουμερα, αν ημουν Λάτσιος θα ειχα επισπεύσει τις πρεμιέρες για 14 Γενάρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5:59 μ.μ.
    Στα πολύ κοντα..Στις 6 το μηνα επιστρεφουν ολα τα στελεχη απο τις διακοπες οπου και θα γινει ο προγραμαμτισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την παραμονή μετά την αλλαγή του χρόνου γύρισα σπίτι γύρω στις οχτώ οχτώ παρά! Και έφτιαξα ένα καφέ Μπας και σταματήσω να ζαλίζομαι και άνοιξα λίγο τηλεόραση ! Έπεσα πάνω στους μεν και τους δε εορταστικό επεισόδιο! Άπαιχτή σειρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5:52 μ.μ.
    Μήπως εννοείς για χθες?Προχθές είχε ταινία την οποία & είδα!Τα «Τα χρονικά του Σπαϊντεργουίκ»!Τι νούμερα έκανε?Πολύ καλή ταινία!Και κάτι τελευταίο!Γνωρίζουμε για ποιό λόγο ο ΑΝΤ1 & ο ALPHA δεν έπαιξαν την ταινία «Μόνος στο σπίτι» & «Μόνος στο σπίτι 2:Χαμένος στην Νέα Υόρκη» όπως άλλες χρονιές?Γενικά φέτος δεν είχε πλούσιο πρόγραμμα!Τα μεγάλα κανάλια παλίοτερα στόλιζαν το λογότυπό τους ενώ τα τελευταία χρόνια δεν το κάνουν!Τους κοστίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο ξέρεις τι γίνετε με το αμάρτημα;; Γιατί έχει παρά πολύ καιρό να δείξει επεισόδιο και είχε δείξει τρέιλερ για καινούριο και δεν έπαιξε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα κόψουν νούμερα από το MC οι Αρβύλα ή θα συμβεί το αντίθετο, αφού είναι το μοναδικό πρόγραμμα που τους κέρδιζε καθαρά όταν έπαιζαν απέναντι. Μόνο αυτό έλειπε από τον Αντ1, που δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Πρωτόγνωρα χαμηλά τα νούμερα του αλλά λογικό αφού δεν έχει πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άλλα τα δεδομένα τότε... Τωρα δεν μπορεί να κάνει τα νούμερα που εξανεμισθεί χωρίς ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KATEBAZEI PALI STROFES META APO AUTH THN HMERA. TO MATIAKSES DARWIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !