Φινάλε για την Άννα Βίσση στο LAV!

Καρακασίδης Γιάννης
4
Φινάλε ρίχνει ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας, που δεν είναι άλλο από αυτό του Κέντρου Αθηνών-LAV! Η Άννα Βίσση υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, που είναι οι τελευταίες εμφανίσεις της στο κέντρο. Μαζί της, φυσικά, είναι ο Νίκος Ζωιδάκης-μέτρ της κρητικής λύρας και η τάχιστα ανερχόμενη και αγαπημένη Demy.

Το σχήμα ολοκληρώνεται, όπως είχε συμφωνηθεί, στα τέλη Ιανουαρίου, καθώς ξεκινούν οι εντατικές προετοιμασίες για το επόμενο project της Απόλυτης Ελληνίδας Σταρ, την επιστροφή της ροκ όπερας, "Δαίμονες" στη σκηνή του θεάτρου "Παλλάς". Η πρεμιέρα τους τοποθετείται στις 22 Μαρτίου και η Άννα οφείλει να απέχει από τα... νυχτερινά τους επόμενους δύο μήνες, καθώς το project αυτό έχει υψηλές φωνητικές απαιτήσεις που μόνο αυτή μπορεί να ανταπεξέλθει! Καλή επιτυχία ευχόμαστε ολόψυχα!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. THA EIMASTE EKEI! PERASAME TELEIA FETOS! KAI META "DAIMONES" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα επρεπε επειδη η φωτο ειναι δικη μου,να γραψετε ευχαριστουμε την αλικη ξαγοραρη για την παραχωρηση της? ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι παρμένη από το google. Δεν γνωρίζω αν είναι πράγματι δική σου, Αλίκη. Σε ευχαριστώ, όπως και να 'χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα,φυσικα ειναι δικη μου...λες να μου ηρθε η εμπνευση και απλως ειπα να το γραψω?anyway...ζησαμε απιστευτες βραδυες στο lav..2 τελευταιες μας εμειναν,οσοι δεν πηγαν δεν ξερουν τι εχασαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !