Με ντουέτα στη Eurovision Αλβανία, Σκόπια και Γεωργία!

Καρακασίδης Γιάννης
1
Φαίνεται πως η κρίση φέρνει τους καλλιτέχνες πιο κοντά και, όταν τα πράγματα αφορούν τη Eurovision, τότε αυτή η εκτίμηση γίνεται γεγονός! Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις είναι μέχρι στιγμής οι χώρες που επέλεξαν να εκπροσωπηθούν φέτος στη Eurovision από ντουέτα καλλιτεχνών!

Η Γεωργία στέλνει φέτος στο Μάλμο της Σουηδίας την Sopho Gelovani και τον Nodiko Tatishvili, δύο νέους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της καυκάσιας χώρας. Ωστόσο, δεν έχει επιλεγεί ακόμη το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν.

Ένα πιο ανατρεπτικό δίδυμο αποφάσισαν να στείλουν αυτή τη χρονιά στη Eurovision τα γειτονικά μας Σκόπια. Ο Vlatko Lozanoski και η Esma Redzepova είναι δύο πολύ γνωστοί τραγουδιστές στην χώρα τους, οι οποίοι είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν - καθένας χωριστά βέβαια - να εκπροσωπήσουν το μικρό κράτος των Σκοπίων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φέτος, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και τελικά το πέτυχαν! Το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν δεν έχει ακόμη επιλεγεί.

Μία από τις πρώτες χώρες - όπως και το συνηθίζει άλλωστε κάθε χρόνο - που επέλεξαν τους καλλιτέχνες και το τραγούδι που θα στείλουν στη φετινή Eurovision ήταν η Αλβανία. Το δίδυμο Adrian Lulgjuraj-Bledar Sejko ήταν αυτό που κρίθηκε προτιμητέο από το κοινό και την κριτική επιτροπή, με το τραγούδι "Identitet" (ελληνιστί: Ταυτότητα). 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !