Το ερμαφρόδιτο θέαμα του χθεσινού DWTS

Χρηστος Γ
7
Χαράς ευαγγέλια στον Ant1 για τα υψηλά νούμερα του 8ου live,που μετά από αρκετές εβδομάδες ξεπέρασε το 35%.Φυσικά,όλα γίνονται για τα... μπικικίνια,και μέσα σε αυτό το πνεύμα είδαμε και την-αναπόφευκτη- προσθήκη 2-3 κουταλιών της 'σούπας' trash από τους υπευθύνους.
Εντελώς παράταιρο το χθεσινό contrast:Από τη μία η Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η εμφάνιση της Ντορέτας Παπαδημητρίου (εν γένει όλων των παιχτών) θύμισε κάτι από DWTS-USA. Τεχνική, χάρη, υψηλό επίπεδο (τηλεοπτικού) θεάματος.Από την άλλη, το μίνι- γδύσιμο της αοιδού (πια) Κατερίνας Στικούδη, guest μέχρι πρότινος (μόνο) σε κλαμπάκια της επαρχίας, αλλά και η 'χαρούμενη νότα του Τρύφωνα Σαμαρά'.
Προφανώς,το τηλεοπτικό κοινό 'χαλαρώνει από τα προβλήματα' & 'γελάει' με το τσιρκολίκι Gangnam του κομμωτή.Δεν εξηγείται αλλιώς το 45% που χτύπησε το show την ώρα που βγήκε στη σκηνή.Η επιμονή να βαφτίζεται ως 'χαλαρωτικό' κάθε τι φθηνό καλιαρντό παρέπεμψε στην εποχή της...FAB αισθητικής του Ant1, 'αρρώστια' που σιγά-σιγά αποβάλλει ο σταθμός.
Φυσικά,όλοι στο ίδιο 'καζάνι βράζουν'.Τα ξεφωνητά του Τρύφωνος & το 'πειραγμένο' playback της Στικούδη δίνουν τροφή στο Λιάγκα,την Ελένη & τη Μελέτη.Δεν είδα και κανένα να αφιερώνει 30λεπτα στους Κινέζους ακροβάτες που ενφανίστηκαν στο show...
(Kι αν τα νούμερα παίζουν το ρόλο τους,την ώρα που ανέβηκαν στη σκηνή Ντορέτα & Βρεττός,η Agb κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά, σε σχέση με τους υπολοίπους διαγωνιζόμενους)
Darwin
(darwintvnea@gmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το χθεσινό live ήταν ένα από τα πιο ωραία! Το τρας όπως λες μόνο στον Τρύφων το είδα αλλά κ πάλι ήταν απολαυστικός ο άτιμος! Ξεπατωθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. poies akribos einai oi arketes ebdomades? mono 2 ebdomades htan ligo katw apo to 35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ela nte... pou tis eides tis arketes darwin?? ligi antikeimenikotita den vlaptei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα παιδιά ο Σαμαράς μου κάνει κάτι σε κλόουν. Εκεί που μου άρεσε ποιο πολύ ήταν όταν βγήκε η Κέλεκίδου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι φαν (εμένα στο σόου ο Σούλης μου αρέσει) αλλά χθες κατά την γνώμη μου ήταν η καλύτερη παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα,κάθε σχόλιο πρέπει να κρύβει-όσο εφικτό-αντικειμενικότητα. Τις προηγούμενες 5 (από τις 7) το show είχε πέσει κάτω από το 35%, βέβαια υπήρξε κι ένας στοιχειώδης ανταγωνισμός,ο Τσάκι Τσαν δεν είναι το Παρά 5.
    Οσο για το διαγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού live,το τονίσαμε εξάλλου, ήταν εξαιρετικό.Αδικεί τους παίχτες (και κάποιους απ'τους κριτές) το trash

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείς να μου εξηγήσεις εκτός από τον Τρύφωνα που δε με χαλάει καθόλου που υπήρχε τρας;;;; Δε το λέω υποτιμητικά ούτε πικρόχολα απλά δε μπορώ να βρω άλλο σημείο Darwin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν εΝφανιστηκε κανενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !