Βάσω Λασκαράκη:Δεν θα γίνω...μαθήτρια του Λουκάκου

0
Τη βλέπουμε καθημερινά στα ''Κλεμμένα Ονειρα'' του Μega, ενώ θεατρικά...βάζει τον Υπουργό στην Πρίζα στο ομώνυμο έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου. Κι αν τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν φήμες ότι θα...τριτώσει το καλό με την παρουσία της στην εκπομπή μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου που θα ξεκινήσει την άνοιξη, η ίδια τις διαψεύδει κατηγορηματικά!

Tι λέει η ίδια ; ”Είναι αλήθεια ότι μου έγινε πρόταση για την εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως δεν προλαβαίνω, οπότε και απάντησα αρνητικά χωρίς να το πολυψάξω. Δεν θα είμαι λοιπόν ανάμεσα στους μαθητές του γνωστού σεφ. Με δεκάωρα γυρίσματα και σχεδόν καθημερινά τα βράδια θέατρο δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις ανάγκες της νέας εκπομπής, ειδικά αφού μου διεμήνυσαν ότι θα γίνουν πολλά γυρίσματα μαζεμένα, γεγονός που σημαίνει ότι θα έπρεπε να αφιερώσω πολύ χρόνο'' τονίζει η νεαρή ηθοποιός.

 “Παρόλαυτα το βρίσκω πολύ ωραία ιδέα, γιατί ασχολούμαι πολύ με την μαγειρική είναι κάτι που με χαλαρώνει και μου αρέσει. Το είδα θετικά, αλλά δεν μπορούσα να προχωρήσω παρα πέρα, όσο και αν θα το ήθελα. Δεν είναι η πρώτη φορά που απαντώ όχι σε μια τέτοια πρόταση για εκπομπή, μου έχουν γίνει πολλές και διαφορετικές...Αυτό που ελπίζω στο μέλλον είναι να υπάρχουν περισσότερες προτάσεις για...σειρές, αφού πλέον οι περισσότερες κρούσεις που μας γίνονται πλέον είναι για εκπομπές και σόου...Οπως και έχουν τα πράγματα πάντως, εύχομαι καλή επιτυχία στην παραγωγή'' καταλήγει.
(πηγή:tvzapping)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !