Ντέσσυ Κουβελογιάννη: Η Σπυροπούλου δεν σέβεται τη Ναταλία!

0

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης αλλά παρακολουθεί τα πάντα και έχει άποψη για όλα.
Είναι δική σου απόφαση να είσαι εκτός τηλεόρασης αυτήν την περίοδο;
“Γενικά δεν εξαρτάται μόνο από μένα.Είναι βέβαια γεγονός ότι μου είχαν προτείνει πριν λίγο καιρό να κάνω κάτι στην τηλεόραση και το απέρριψα.Πιστεύω ότι δεν θα με γέμιζε γι’αυτό και προτίμησα να κάνω ραδιόφωνο και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου.Από κει και πέρα,αν στην πορεία προκύψει κάτι καλό με μεγάλη μου χαρά θα το κάνω”.
Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις μια εκπομπή,από τις ήδη υπάρχουσες, ποια θα ήταν εκείνη που θα σε αντιπροσώπευε;
“Το ”Dancing with the stars” και το ”Master chef” μου αρέσουν πολύ.Έχουν μια κορυφαία ποιότητα και μια πάρα πολύ καλή παραγωγή”. 
Πιστεύεις ότι πρέπει να αποσυρθούν κάποια άτομα που είναι ήδη πολλά χρόνια στην τηλεόραση;
“Θεωρώ πως κανείς δεν είναι για απόσυρση και πόσο μάλλον εμείς οι δημοσιογράφοι.Ο σωστός δημοσιογράφος δουλεύει μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν είμαστε μοντέλα για να να πούμε ότι θα τελειώσει η καριέρα μας στα σαράντα.Παρόλα αυτά, κάποιοι άνθρωποι στο χώρο δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ πρωινή ζώνη χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη.Είναι μια συνήθεια που έγινε λατρεία!Δυστυχώς όμως αυτό που ισχύει για τους περισσότερους από εμάς είναι ότι δεν μετράει μόνο να είσαι σωστός και καλός στη δουλειά σου,αλλά οι γνωριμίες.Οι φελλοί πάντα επέπλεαν και θα επιπλέουν”. 
Υποστηρίζεις τα νέα παιδιά που εισέρχονται τώρα στο χώρο; Ένα ζωντανό παράδειγμα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που προχώρησε πολύ γρήγορα.
 ”Μου αρέσει να βλέπω καινούργια πρόσωπα που προσπαθούν για να πετύχουν στο χώρο. Όσον αφορά στην Κωνσταντίνα βάζω τον εαυτό μου στη θέση της τηλεθεάτριας και δεν μου βγάζει κάτι κοντά στα δικά μου δεδομένα. Δεν μπορώ να βλέπω μια γυναίκα που με το καλημέρα σας να νιαουρίζει. Είναι λίγες οι γυναίκες που έχω αποδεχθεί ότι είναι γατούλες. Όπως η Βουγιουκλάκη,η Καλομοίρα και η Μπεκατώρου. Είναι αυθεντικές και είναι αυτός ο χαρακτήρας τους.Πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός χαρακτήρας της. Δεν σέβεται τη Ναταλία γιατί την έχει εκθέσει πολλές φορές στον αέρα. Μπορεί να πέφτω έξω όπως και με την Καλομοίρα που από την αρχή ήμουν προκατειλημμένη αρνητικά.Μόλις τη γνώρισα και είδα ότι το χαρακτήρα της, την εκτίμησα και την αγάπησα πολύ”. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !