Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης.
Τις τελευταίες σεζόν την απολαμβάνουμε στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA "Δέστε τους".
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια αποκάλυψε αν θα συνέχιζε για τέταρτη χρονιά στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά ή θα επιθυμούσε να προχωρήσει μόνη της.
"Αγαπάω πολύ την εκπομπή αυτή και αν έπαιρνε το πράσινο φως για τέταρτη χρονιά θα συνέχιζα. Βέβαια πιστεύω πως αν γίνει κάτι τέτοιο. θα χρειαστούν αλλαγές, ανανέωση, τονωτικές ενέσεις αλλά θα ήταν αλαζονικό από μέρους μου να πω ότι θα αποχωρούσα σε μια τέτοια εποχή.
Το έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσω μόνη μου, είναι μια προσωπική μου φιλοδοξία, όμως είμαι αρκετά ανασφαλής. Με τα παιδιά νιώθω ασφάλεια και σιγουριά. Δεν αισθάνομαι έτοιμη να αναλάβω κάτι τέτοιο μόνη μου αυτή τη στιγμή. Χρειάζομαι χρόνο" δήλωσε στο "ΟΚ".


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com