Μούφα ο καυγάς Λάκη- Ρώπα;

0
Υπεράνω πάσης φαντασίας το σενάριο που θέλει τους δυο καλλιτέχνες και καλούς φίλους να είναι τσακωμένοι, πικραμένοι και να μη μιλιούνται γενικά. Ιδου και η απόδειξη, σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του TVshow.

Στις 29 Ιανουαρίου ο Λάκης Λαζόπουλος πάει στο Παρίσι να μείνει στο σπίτι της.... τσακωμένης φίλης του και να δούνε μαζί την πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας «Τίμα τη μητέρα σου και την... μητέρα σου», όπου ο Λαζόπουλος παίζει το δήμαρχο της Μήλου! Πρόκειται για μια γαλλική παραγωγή στην οποία εκτός του Λάκη συμμετέχει και ο Ντέμης Ρούσσος. Πρωταγωνιστούν οι Ηθοποιοί Νικόλ Γκαρσία, Γκασπάρ Γουλιέλ, Πάτρικ Μιλέ κα. Η ταινία αναφέρεται σε μια μητέρα που με τους γιούς της ανεβάζουν έργα του Αριστοφάνη στη Μήλο. Ο Δήμαρχος που έχει φάει την επιδότηση οχι σε έργα αλλά στα γνωστά δημοτικά σκάνδαλα, βρίσκει την ευκαιρία να παίξει Αριστοφάνη και για να εξιλεωθεί. Όπως ο παπας του χωριού αντιδρά. Σ αυτό ρόλο του παπά ο Ντέμης Ρούσος.
Τώρα όσον αφορά τον τάχα τσακωμό των δύο φίλων και ηθοποιών, είναι τόσο τσακωμένοι που μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο. Η μόνη αλήθεια στα ρεπορτάζ που γράφονται τόσο ευφάνταστα είναι πως η Χρυσούλα βρίσκεται όντως στο Παρίσι, όπου μένει ο γιός της και πως θα κατεβαίνει κάθε 15 μέρες για να παίζει κανονικά στο «Αλ τσαντίρι ».
 Γράφει η Ντέπυ Γκολεμά στο Tvshow 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !