Σαρώνει το απενοχοποιημένο μελό

Χρηστος Γ
7
Κάθε περιοδικό ή site  που 'σέβεται' τον εαυτό του φιλοξενεί,σχεδόν καθημερινά, δηλώσεις απογοήτευσης από επώνυμους για το θέαμα των 'τουρκικών σαπουνιών'. Σε πρώτη ανάγνωση,είμαστε άξιοι της μοίρας μας.O προκλητικός Σουλειμάν ξεπερνά- έστω και χωρίς ανταγωνισμό- το 30%,η Sila σάρωσε τόσο στην prime,όσο και στην απογευματινή ζώνη,ακόμα & το 'Κορίτσι που αγάπησα' φθάνει το 30άρι. Την ίδια ώρα,τα 'διαμάντια της ΝΕΤ' λιμνάζουν σε μονοψήφια.
Δηλαδή,περνάμε μια περίοδο...κατάπτωσης της ποιότητας? Στην 20ετή πορεία της ιδιωτικής tv δε σάρωναν τα 'μηχανάκια' τα αστεία σενάρια του Φώσκολου? Τα χαιδολογήματα της Ρούλας? Το upskirt της Ελένης? Οι κουμπάροι Τσάκας-Πρόδρομος? Το seξάκι της Μπεζαντάκου στο 'Bar'? Η Νατάσα Ράγιου? Ο Μικρούτσικος? Η Αννίτα?
Δυστυχώς δεν έχουμε επιλογές στο zapping,ωστόσο δε μας σερβίρεται στο τραπέζι ούτε η Σία Λιαροπούλου,ούτε ο 'Γυάλινος Τοίχος',ούτε το FAB 5.Ολα αυτά τα πανάκριβα τούρκικα σαπούνια των αφελών ιστοριών προσφέρουν καθημερινό, απενοχοποιημένο 'μελό'.Τζάμπα δάκρυ,τηλεοπτικής κάθαρσης που δε 'στιγματίζεται' όπως στο παρελθόν,με τόσα ευτελή ΕΛΛΗΝΙΚΑ προιόντα.
Οι ηθοποιοί έχουν κάθε λόγο να απογοητεύονται που οι καναλάρχες προτιμούν την εύκολη λύση,χάνουν το ψωμί τους.Οι υπόλοιποι όμως...ας μη χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.Δεν εξαιρώ κανένα,ούτε εμένα προσωπικά.Κάθε Δ.Τ ή 'θριαμβολογία' για τα νούμερα ενός Σουλειμάν ή MC μας βάζουν όλους σε αυτό το 'καζάνι'.
Darwin.
darwintvnea@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε νομίζω ότι τα τούρκικα, ακόμα και σαν παραγωγές ότι είναι πανάκριβα. Εάν το κόστος τους ήταν τόσο "δυσθεώρητο", θα παρήγαγαν εκατοντάδες δίωρα επεισόδια για κάθε σαπούνι; Το Downton Abbey και το Borgen στη ΝΕΤ γιατί έχουν από 10 επεισόδια περίπου σε κάθε κύκλο; Επειδή είναι φτωχοί οι Άγγλοι και οι Δανοί αντίστοιχα; Η τηλεόραση, πάντως, είναι αυτήν που μας αξίζει. Όταν το ελληνικό κοινό έδινε σε Γιούγκερμαν, Καρυωτάκη, Ματωμένα Χώματα, Τελευταία Παράσταση κ.α. μονοψήφια και σε blackout, Αννίτα, Big Brother, Φώσκολο, Οικογενειακές Ιστορίες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο 30ρια και 40ρια, τι μπορούσε να περιμένει κανείς; Η μόνη αξιόλογη παραγωγή που δεν χάθηκε άδικα ήταν το Νησί, κι αυτό λόγω της τερατώδους διαφήμισης. Ας μην περιμένουμε καλύτερες μέρες. Τα τούρκικα θα γίνουν περισσότερα και στο τέλος θα παίζουν ολημερίς. Το κοινό μυαλό δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:22 μ.μ
    Αξιολογη παραγωγη ηταν για μενα και το δεληγιαννειο παρθεναγωγειο.Τη θεωρω πολυ καλη σειρα που απεικονιζε σωστα εκεινη την εποχη.Τα επεισοδια ειδικα μετα την ελευση των γερμανων ηταν φοβερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poy einai to periergo me ta noumera tou Souleiman? Kai o Ezel kai to Xilies Kai Mia Nyxtes toso kanane, otan stin koini ora to MEGA "barage" epanalipseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7:22
    Η μέτρηση της τηλεθέασης Πανελλαδικώς όπως γράφει και στο site της AGB γίνεται σε 1.300 νοικοκυριά, και 2.700 μετρητές, και μετά αναρωτιόμαστε πόσο έγκυρες είναι οι τηλεθεάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.37 exeis dikio kai egw anarwtiemai...rtwra me tin psifiaki tileorasi den mporoun na paroun meglytero deigma? H mhpws den symferei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !