Η Λάουρα Νάργες μιλάει για όλους και για όλα!

0
Πολλοί πίστευαν,ότι θα αποχωρήσει από τις πρώτα live,όμως η Λάουρα Νάργες έκανε την ανατροπή και έχει μείνει στην 8αδα του show!Η ίδια μιλάει για όλους και για όλα!!!
Τι είναι για σένα το Dancing with the stars? 
 Το dancing για εμένα είναι μια μεγάλη και απίστευτη εμπειρία. έχω μάθει τόσα πολλά πράγματα, που δεν αφορούν όμως αποκλειστικά και μόνο τον χορό. Περίμενα πάρα πολύ καιρό αυτό το σόου, και όσο περνάει ο καιρός το αγαπώ ακόμα περισσότερο. μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά και δύναμη!


Στο προηγούμενο live ήσουν προτεινόμενη προς αποχώρηση.Τι συναισθήματα σου δημιούργησε αυτό?
 Σίγουρα δεν είναι ωραίο αυτό το συναίσθημα, η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή. Ύστερα, όταν περνάς για την επόμενη εβδομάδα, από την μια χαίρεσαι και προσπαθείς να ξεπεράσεις την λαχτάρα που πέρασες, από την άλλη όμως αισθάνεσαι πάρα πολύ άσχημα γιατί φεύγει ένας συμπαίκτης σου. Εκείνη την στιγμή αισθάνεσαι σαν να τον διώχνεις , ενώ δεν είναι έτσι. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που αποφάσισε το κοινό, ο 6. και σπουδαιότερος μας κριτής. Πάντως, η στιγμή της αποχώρησης στο σόου είναι πάρα πολύ πικρή για όλους μας!


3)Τι απαντάς σε αυτούς που υποστηρίζουν,ότι οι φετινοί διαγωνιζόμενοι του Dancing with the stars δεν είναι τόσο stars? 
 Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα σε απόψεις και γνώμες των συνανθρώπων μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να εκφράζεται έτσι ακριβώς όπως επιθυμεί. Εγώ το σέβομαι αυτό!


Με την Έλενα Παπαβασιλείου δημιουργείται μια νέα φιλία ή μια νέα κόντρα?

 Η Έλενα μου αρέσει πάρα πολύ. Εκτός από εντυπωσιακή και όμορφη όπως ξέρουμε όλοι, είναι μάλιστα πολύ έξυπνη και μορφωμένη με απίστευτο χιούμορ. Και για να σου απαντήσω την ερώτηση, ναι, ίσως και να εξελίσσεται όλο αυτό και σε μια πολύ όμορφη νέα φιλία!

          Πιστεύεις ότι έχουν γίνει αδικίες στο show?


Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν κάτι είναι άδικο η όχι. Σέβομαι απόλυτα όλες τις αποφάσεις της κριτικής μας επιτροπής αλλά και του κοινού. Πιο πολύ θεωρώ πως υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις στο dancing και όχι αδικίες.
 Τι θα μας χορέψεις αυτή την εβδομάδα?


 Αυτή την εβδομάδα θα χορέψουμε με τον Γιάννη, αργεντίνικο τάνγκο με ένα κομμάτι που υπερλατρεύω! Εύχομαι πολύ να αρέσει στην επιτροπή αλλά και στον κόσμο.


Πως κρίνεις τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη? Σου λείπει η εκπομπή?
 Η δούκισσα, όπως έχω ξαναδηλώσει, μου αρέσει πάρα πολύ! Θεωρώ πως έχει μπει πάρα πολύ καλά στον ρόλο αυτό και της πάει. Μου αρέσει που είναι ενεργή και κάνει τις ερωτήσεις της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και από ό,τι καταλαβαίνω ως τηλεθεάτρια, και έτσι όπως ξέρω "Τα αγόρια μου", έχουν πολύ ωραία χημεία με την Δούκισσα. όσον αφορά εμένα, πέρυσι, έζησα την κάθε στιγμή το "Όλα", από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήρα πολλά μαθήματα, εμπειρίες και μόνο όμορφες αναμνήσεις μαζί μου. 


Τι εύχεσαι για σένα το 2013? 
Εύχομαι να είναι για όλους, και όχι μόνο για εμένα, μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά, με υγεία, όσο κλισέ και να ακούγεται, με αγάπη, ευκαιρίες και εμπειρίες. Επίσης να μας αφήσουν ήσυχους επιτέλους με τα πολιτικά και οικονομικά προβλήματα και να χαιρόμαστε ξανά την ζωή μας με πάθος και χαμόγελο!









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !