Back to...Back Τουρκία & 15-44 πάνε μαζί?

Χρηστος Γ
18
Δε μας έφθανε η θλιβερή εικόνα του Mega,με 3 τούρκικα σήριαλ στο ημερήσιο πρόγραμμα,έρχεται & ο Ant1 να προβάλλει 2 σειρές της γείτονος,τη μία μετά την άλλη στην prime time! Αυτό που προκαλεί έκπληξη,είναι πως η ανάγκη για φθηνό πρόγραμμα απομακρύνει τους ιθύνοντες του καναλιού από το περίφημο '15-44.'
Την ώρα που το Mega παραμένει, άνετα πρώτο στα νεανικά κοινά μόλις με ένα νέο πρόγραμμα,ο Ant1 'απαντά' με ένα project που-εξ ορισμού-δεν απευθύνεται σε νέες ηλικίες.Ακόμα και το hit του καναλιού 'Σουλειμάν' (που χτυπά καθημερινά 32%-34%),σημειώνει- εύλογα- χαμηλότερα ποσοστά στο νεανικό κοινό.
Τα άδεια ταμεία...πάνε περίπατο το πρόσχημα του 15-44,κοινό το οποίο έτσι & αλλιώς δεν καθόριζε αποκλειστικά τη διαφημιστική πίτα.Τις προηγούμενες σεζόν,το κανάλι του Αμαρουσίου έμενε έως και 17 μονάδες πίσω στην prime time.Θα πάρει την πρωτοκαθεδρία των 'νέων ατόμων' το κρίσιμο τρίμηνο Φεβρουαρίου-Μαίου ή πλέον θα μοιράζει στα τηλεοπτικά blogs και... άλλα Δ.Τ?
Darwin

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ MEGA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως γραφεις Darwin τα νεανικα κοινα πλεον προσχημα ειναι δεν εχουν καμια εμπορικη αξια για τα καναλια αρκει να δουμε απο τηλεθεατες αποτελουνται.Αυτους που εχει πληξει περισσοτερο η κριση. Λογικο ειναι πλεον τα καναλια να κοιτουν περα απο αυτες τις ηλικιες και να στρεφονται σε τουρκικες σειρες που εσενα μπορει να μην σου αρεσουν αλλα σαν παραγωγες ειναι αξιολογες κ γενικα δικαιολογουν τα νουμερα που κανουν. Τα νεανικα κοινα εχουν αλλα σοβαροτερα θεματα να σκεφτονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη αλλά πως βγήκε στο το συμπερασμα;; 27 στο νεανικό ο Σουλεϊμάν και το Εζελ με 40νταρια .Δεν είναι όλα ίδια ; Και το Σον είναι στην κατηγορία του Εζελ.Και το Ανταναλι στα νεανικα κοινα των αγοριών έκανε 40 αλλά κανείς σας δεν βγήκε να το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1;..ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.. ΠΡΟΤΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ Η ΕΣΤΩ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sorry alla o ant1 den exei prime time peradventure ton souleiman 2 fores tous arbula kai to dancing . apo Edwin kai peradventure thalassa ginei maxh pragmatikh mias kai Sinai lines oil ebdomades pour einai proto to mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ένα άρθρο έχει εμπάθεια είναι στην κρίση του καθενός.Οι αριθμοί,πάλι, όχι. Είναι αντικειμενικοί.Το κόστος της prime για τον Ant1 είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο-έως τώρα-με DWTS,Aρβύλα,Σουλειμάν,Αμάρτημα.(Βγάζω εκτός τυπικά,Θέμο-Κωστόπουλο,δεν ανήκουν στην prime).Από την άλλη,το MC είναι ΕΝΑ πρόγραμμα,μέρος του κόστους οποίου ήδη έχει δοθεί 2 χρόνια πριν,από τα γυρίσματα (δυστυχώς αυτό δεν αφορά τους τεχνικούς, παρουσιαστές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. darwin -Αν και το ξαναέγραψα δεν είναι μόνο το Master Chef (6 φόρες την εβδομάδα). Είναι και η Ανατροπή και η Έρευνα και οι Πρωταγωνιστές..

    Ε μην μου λες το Αμάρτημα που έπαιξε 4 επεισόδια (όσες περίπου οι μεγάλες πρεμιέρες του Mega τις Κυριακές).

    Στην ουσία πέρα απο την Δευτέρα-Τρίτη (αν και με μια ώρα επαναλήψεις (και μάλιστα Αμερικάνικη επανάληψη) μέχρι και την Παρασκευή ), η Κυριακή είναι η μόνη ήμερα με φουλ Prime Time στον ΑΝΤ1.

    Δεν είναι τυχαίο οτι πρωτιά το Mega είδε απο το Master Chef και μετά (που παίζει και μόνο του με την Αμερικάνικη επανάληψη..)

    Ότι και να λέμε εμείς.. τώρα θα δείξουν όλοι τους τι μπορούν να κάνουν... Φουλ στο νέο πρόγραμμα σε όλες τις ώρες ANT1-MEGA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN KSERW GIA ESAS ALLA EGW PEIMENW PWS KAI PWS TO SON KAU TI VALS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως κι εγώ ξαναέγραψα αρκετές φορές, η Ανατροπή ξεκινά 23.45 & Ερευνα- Πρωταγωνιστές παίζουν ελάχιστες φορές μέσα στο μήνα ΕΝΑΛΛΑΞ,επίσης μετά τις 23.30. Για προσχηματικούς λόγους μπορούμε να πούμε πως και το 'Πρώτο Πλάνο' απένανατι στη Ναταλία το ΣΚ πάει να χτυπήσει ΝΕΑΝΙΚΑ!!! (απάντησα ουσιαστικά, με το να 'άφαιρέσω ΘΕΜΟ-ΒΡΑΔΥ,που είναι και ψυχαγωγικά αμιγώς,άρα και ευθέως στοχευμένα σε 15-44)
    Β)Το γεγονός πως το Αμάρτημα 'πάγωσε' και απογοήτευσε στα νούμερα,δε σημαίνει πως δεν πέρασε από....το λογιστήριο.
    Γ)Μπορεί ο καθένας να γράφει-ηθελημένα-για το κόστος των ταινιών,μπορεί να θεωρούν κάποιοι πως το '2012' & Ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ (!!!) κοστίζουν.Εξάλλου αυτά,δεν είναι σταθερά προγράμματα της prime.
    Noμίζω πω; 1-2 σεζόν πιο πριν,αν... αντιστροφως ένα κανάλι πρώτευε με μια παραγωγή,θα γεμίζαμε Δ.Τ...Η αλήθεια είναι πως το Μάρτιο θα μπορούμε να μιλάμε για ανταγωνισμό,αν μπουν όλα τα (φημολογούμενα προγράμματα).Αν και νομίζω πως πρέπει να κρατήσουμε μια 'πισινή' και για τα 2 μεγάλα κανάλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την Ανατροπη "Σωστα" γιατι το Master Chef την Δευτέρα παιζει πάνω απο 1 ωρα..Οχι ομως και για την Ερευνα και Πρωταγωνιστές(που σαρωνουν κιολας).

    Οχι Darwin σε λίγες εβδομαδες και Mega και ΑΝΤ1 θα εχουν προγραμμα στην Prime time τους... Μπορει οχι αυτα που μας ελεγαν αλλα θα εχουν νεα προγραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ALITJHEIA EINAI AUTO POU LEEI O GIWRGOS, THN DEUTERA TO MASTER CHEF PAIZEI PARAPANW AP OTI TIS ALLES HMERES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχει άδικο ο Darwin. Ο Αντ1 επένδυσε περισσότερο στην prime ενώ το Mega στη daytime κρατώντας την ενημέρωση. Οι διαφορές στην θεαματικότητα των καναλιών εμφανείς, άσε που ο Αντ1 αναγκάστηκε πολλές φορές να αλλάξει προγραμματισμό. Ατυχώς κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dhladh o Souleiman kai oi 2 wres radio arbula kai me to dwts einai pio akriba apo to master chef kai tis ekpompes pou exoun kai dhmosiografiko epiteleio??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To MEGA εχει πολυ ακριβοτερο προγραμμα με πρωινο Σκορδολιαγκαιων διπλο Τουρκικο το απογευμα και καθημερινη σειρα που πληρωνει (λεμε τωρα!!!) δεκαδες ηθοποιους, τεχνικους κλπ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:26 μ.μ

    Στο μόνο που επένδυσε ο ΑΝΤ1 είναι το DWTS. Όλα αυτά μέχρι τώρα βεβαια.. Γιατι οπως ειπα και πριν και τουρκικα έρχονται κυπριακά και αμερικάνικες σειρές και τηλεπαιχνίδια έρχονται...

    Όσο για τις ελληνικός σειρές.. ΔΥΣΚΟΛΑ θα δούμε ακόμα και τη νεα σειρά του Mega.. Μάλλον πάει για την νέα χρονιά, μιας κι αν ξεκινήσει την προβολή του σε 5 μήνες θα πρέπει να ξεκινήσει και τις πληρωμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Re paidia ti lete twra, to mega exei eprisostera programmata ap oti o ant1 kai perisosteres wres live h neo programma ap oti o ant1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. pantws to SON bomardizete sunexeia apo ton ant1 me treiler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Siga to sobaro bombardismo... Bombardismo kanei to MEGA me tin Fatmagul...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !