Αποκλειστικό-ΑΝΤ1:Έρχεται το «Wipe out» στον… πάγο!-Πότε κάνει πρεμιέρα;

5
Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το TvNea (δες εδώ) το πετυχημένο προγραμμα του ΑΝΤ1 Wipe Out επιστρέφει στο κανάλι ανανεωμένο και πολύ διαφορετικό.Το  Wipe Out επιστρέφει στους πάγους. Πρόκειται για το αμερικανικό Winter Wipe Out, που προβλήθηκε με επιτυχία από το ABC. Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα με σχολιασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκο και ο Δημήτρη Μενούνο.
Όσο για το πότε θα ξεκινήσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TvNea θα παίζει κάθε Τετάρτη,Πέμπτη και Παρασκευή στις 23:15 από 30/1.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρασκευή δε θα παίξει το αμάρτημα Γιώργο;; Δεν έχει καθόλου εναπομείναντα επεισόδια;;;; Δε μπορεί! Κόπηκε έτσι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια υπάρχει μεγαλο προβλημα. Η παραγωγη που εχει αυτη την στιγμη δεν μπορει να δωσει τα χρηματα (που έδωσε ο ΑΝΤ1 ) για να συνεχισουν τα γυρισματα. Η σειρά μάλλον τελειωσε..
    Θα σας ενημερωσουμε συντομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Afoy ton Dekembrio paixtike treiler gia ena epeisodio pou pote den exoume dei... Logika tha paixoun kana dyo epeisodia poy tha exoun meinei kai meta tha rixei aulaia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν το δοκιμαζουν στο 19-20 ειναι ενα πετυχημενο ακομα και στις επαναληψεις του προγραμμα και ειδικα τωρα που ειναι σε νεα μορφη θα προσεγγισει ευκολα ενα 20% και θα αναστηθει η απογευματινη ζωνη του αντ1.Η ζωνη 23-24 ειναι μια διαφημιστικα νεκρη ζωνη με λιγο κοινο και λιγο αντιπαλο που μπορουν να πλασαρουν επαναληψεις αρκετα πετυχημενων σειρων και παιχνιδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kala oti tha xantakothei sto 19:00-20:00, milame gia mia kseni paragogi poy to poly poly na stoixizei kati liga ekatostarika ana epeisodio, diladi tipota... O ellinikos sxoliasmos poy tha mpei apo tous gnostous kyrious Zaraliko-Menouno tha to kanei na fainetai san elliniko, opote ena 20ari to 'xei aneta sto 23:15-24:15...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !