Δείτε το 1ο επεισόδιο απο την νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ

4
Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κοινού στην Κύπρο. Τώρα η πετυχημένη σειρά ήρθε και στην Ελλάδα. Συντονιστείτε, καθημερινά στις 16:50 ένα συναρπαστικό ΒΑΛΣ ΜΕ 12 ΘΕΟΥΣ, προβάλλεται μόνο στον ΑΝΤ1. Ο Κωστής (Μάνος Παπαγιάννης), η Μαρίνα (Αντωνία Χαραλάμπους), η Ελπίδα (Μαρίνα Βρόντη) και η Ναταλία (Χρυσή Ανδρέου) γνωρίζονται μετά από μια αυτοκινητιστική καραμπόλα. Ο καθένας τους κουβαλάει ένα παρελθόν, έντονο και οδυνηρό. Οι ιστορίες των τεσσάρων ηρώων προχωρούν παράλληλα, με συνεχείς ανατροπές, τους δώδεκα μήνες που κρατά η φιλία τους. Επιδρούν ο ένας στις αποφάσεις του άλλου. Η αναπάντεχη φιλία τους γίνεται το νέο τους στήριγμα. Ξαφνικά δεν είναι μόνοι, έχουν φίλους αληθινούς και μαζί τους αρχίζουν μια νέα ζωή, που ποτέ δεν φαντάστηκαν….  

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επιτελούς κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σε όλους τους σχολιαστές του Tvnea.! Θά ήθελα μέσα από αυτό το σχόλιο να σχολιάσω το 1ο επεισόδιο της Κυπριακής σειράς ''Βάλς με 12 θέους''.

    1) Επειδή έχω διαβάσει και το συγκεκριμένο βιβλίο να πω ότι έχει γίνει μια πολύ ωραία μεταφορά από το βιβλίο στην τηλεόραση και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην Μαρία Γεωργιάδου.

    Ως σειρά (και σχολιάζω μόνο το 1ο επεισόδιο - αν και έχω δει περιληπτικά τα υπόλοιπα μέσω ίντερνετ) την θεωρώ πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει καλά στην Ελληνική τηλεόραση. Και το πιστεύω αυτό γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από καινούργια πράγματα (και δεν εννοώ τα Τούρκικα σήριαλ). Είναι καιρός πλέον τα κανάλια να κοιτάξουν και λίγο τον κόσμο, τους τηλεθεατές.

    2) Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω κάτα πόσους θα πειράξει η Κυπριακή διάλεκτος η οποία κάποιες φορές δεν είναι ιδιαίτερα καταναοητή.

    Δύο από τα Ελληνικά κανάλια μας και πιο συγκεκριμένα ΜΕGA - ANT1 έχουν τα δικά τους παιδιά στην Κύπρο και μιλάω για το MEGA CUPRYS και για τον ANT1 cyprus. Υπάρχουν πολλές ακόμα σειρές που θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα από το mega τα εξής:

    1) Γυμνοί Άγγελοι
    2) Πόρτα Κλειδωμένη
    3) Μπάτσο Αγάπη μου
    κ.λ.π

    Από τον ΑΝΤ1

    1) Ελένη η Πόρνη
    2) Πανσέληνος
    3) Η Ζωή είναι ωραία
    κ.λ.π

    Όπως επίσης και ο ALPHA που συνεργάζεται με το SIGMA μπορεί να φέρει τις σειρές:

    1) Αλλού Ξημερωμένοι
    2) Σε φόντο κόκκινο
    κ.α

    Γιατί δεν τα σκέφτονται αυτά τα προγράμματα τα κανάλια μας; Δεν νομίζω να τους έρχονται και ακριβά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oi perissoteres kypriakes seires tou MEGA den exoun paei kala, se antithesi me ton ANT1 poy ta teleutaia xronia metra arketes epityxies, opws h Eleni h Porni, h Aigia Fouxia kai to Oti agapisa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dio apo tis seires tou MEGA Kiprou oi Gimnoi Aggeloi (me ton xristo giannari kai ton toni dimitriou) kai to Miden (me Panagioti Mpougiouri kai Evdokia Roumelioti) eixan paei arketa kala. To Miden malista itan arketa 'tolmiri' seira gia ta kipriaka dedomena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !