Τηλεκοντρόλ:Παίρνει το δάνειο το Mega;-Εξω από τα νερά της η Συνατσάκη-Ξεκατίνιασμα η κρτικές για το DWTS-Αμάρτημα η ώρα..

15
Πέμπτη σήμερα κι άλλο ένα τηλεκοντρόλ είναι εδώ.Σήμερα στη στήλη σχολιάζουμε κάποιες τηλεκριτικές για το DWTS3, την αιτία που το Αμάρτημα δεν αλλάζει ώρα, την Master Chef αναβολή αλλά και το ίδιο το Master Chef με τα μάτια ενος εργαζομένου...

Παίρνει το δάνειο τα προβλήματα συνεχίζουν....
Ανάσα  στις οικονομικές τους εκκρεμότητες σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea θα πάρει το Mega. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εγκρίθηκε το ομολογιακό δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ με τη συμμετοχή τριών τραπεζών. Φυσικά όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε στις εταιρίες παραγωγής  για να καλυφθούν τα χρέη του καναλιού τα περασμένα χρόνια, αλλά και τα τωρινά.


DWTS3: Η κριτική δεν είναι ξεκατίνιασμα
Θα ξεκινήσω με το DWTS3 και τις κριτικές που δέχονται οι διαγωνιζόμενοι. Εντάξει παιδιά αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα και μερικές κρατικές να ξεπερνούν τα όρια.. Δεν θα αναφέρω καθόλου ονόματα, άλλωστε όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές ξέρουν… Η κριτική δεν είναι ξεκατίνιασμα παιδιά… και η λέξη «ξοφλημένοι» έχει πολύ βαριά σημασία για να το αναφέρει κάποιος που ασχολείται με τα «τελειωμένα» media.Ορισμένοι προσπαθούν να πυροβολήσουν κάποιους χωρίς λόγο.. Μερικοί βεβαία Stars, βρήκαν και απάντησαν και όπως εθίστε οι ηλεκτρικοί δεν δέχονται κριτική… Ένα Show είναι παιδιά που σε αυτό δουλεύουν εκατοντάδες οικογένειες. Μην τα ξεφτιλίζουμε όλα για 2 ημέρες δημοσιότητας και 3 ημέρες αναρτήσεις σε site..

Αμάρτημα η ώρα 
Πολλά είναι τα μηνύματα σας για την σειρά του Αλέξανδρου Ρηγα , το Αμάρτημα της μητρός μου. Όλα τα μηνύματα σας ρωτούν γιατί δεν αλλάζει αυτή η σειρά ημέρα και ώρα.. Υπάρχει τελικά εξήγηση. Στο αυτάκι μου έφτασε η πληροφορία ότι λόγο σήμανσης και ΕΣΡ η σειρά δεν μπορεί να παίξει νωρίτερα. (Στις 23:00 η μόνες κενές ημέρες είναι η Πέμπτη και η Παρασκευή.)
Λίγο κουφό ε;;

Master διαφήμιση…
είχε το Master Chef για το αν θα βγει η όχι … Μegaλη η αγωνιά μας , μιας κι εμείς στα site το κάναμε MEGA θεμα. Εντάξει μιλάμε για εργαζομένους που παραμένουν απλήρωτοι… αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγει το ριαλιτι. Άλλωστε δεν μιλούσαμε για οριστικό πάγωμα αλλά για μικρή αναβολή…όπου και ήρθε.

Έξω από τα νερά της η Μαίρη Συνατσάκη στο  Master Chef ;
Μιας και είμαι στο Master Chef, ένα ασυνήθιστο email με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο , έσκασε στο TvNea για το ριαλιτι αυτό. Ο άνθρωπος που μας έστειλε το email είναι εργαζόμενος στην συγκεκριμένη εκπομπή, όπου και μας αποκαλύπτει πως το ριαλιτι στηρίζετε όλο πάνω στους κριτές. Η Μαίρη Συνατσάκη  στα πρώτα επεισόδια είναι πολύ φοβισμένη και έξω από τα νερά της . Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται μην καεί η εκπομπή με αυτή την παρουσιάστρια. Όσο για τα οικονομικά προβλήματα δεν ήθελε να δώσει κάποια απάντηση πέρα του ότι δεν λύθηκαν όλα.. Εμείς βεβαία δεν υιοθετούμε τίποτα, καθώς δεν είδαμε και τίποτα. Aυτό που μένει είναι να το δούμε και να κρίνουμε την Δευτέρα 24/12. Άλλο κι αυτό, μια ημέρα πριν τα Χριστούγεννα πρεμιέρα εκπομπή με ελάχιστους τηλεθεατές να βλέπουν τηλεόραση.

Πάμε και σε ένα κουιζ.
Τον είδαμε χθες στην πρεμιέρα του Δείξε μου τον φίλο σου που παίζει κάθε βράδυ στις 22:30 κι έκανε τον Barman. Ο ηθοποιός -παρουσιαστής είναι ένας από τους ανθρώπους που θα τον δούμε φέτος και σε άλλο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Φυσικά όταν έγιναν τα γυρίσματα για αυτή την σειρά δεν ήταν και πολύ γνωστός.


Αυτά για σήμερα..  Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το "Αμάρτημα" όμως δεν έχει τόσες πολλές βρισιές και σεξουαλικά υπονοούμενα όσο οι "Δύο Ξένοι" που έπαιζαν στις 9. Τώρα έπιασαν το Εσρ σεμνοτυφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ έπαιζε στις 21:00 η σειρά οι στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη που ήταν γεμάτη βωμολοχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία η στήλη σου Γιώργο!!!! Το αμάρτημα συμφωνώ που παίζει τέτοια ώρα! Έχει παρά πολλές βρισιές κ έχει υπονοούμενα κ πολλές φορές γκέι υπονοούμενα!!! Οπότε δικαιολογημένα παίζει τέτοια ώρα! Οι δύο ξένοι παίζαν σε μια εποχή που δεν υπήρχαν καν τα σήματακια καταλληλότητας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Στάβλοι έπαιζαν την α' σεζόν Παρασκευή 21:00 (όταν τελείωσε το "ΆΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ") και την β' χρονιά Δευτέρα στις 22:00, όπως και το "Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8:28
    Oi stavloi tin proti sezon epezan arxika deftera stis 21:00
    (http://www.antenna.gr/tv/schedule?d=16/12/2002)
    Meta otan arxise to the wall pigan paraskevi stis 21:00 kai tin defteri sezon deftera stis 22:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεχρι να μαθει ο κοσμος το ADANALI ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ αντ1 ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ σ/κ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙς 7 και η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ να παιξει μονο μια ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9:19 μ.μ.
    Που το βρήκες το πρόγραμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόγραμμα του ANT1 το 2002, τότε που ο ANT1 ζούσε τις χρυσές εποχές του (όπως χρυσό ήταν και το λογότυπο του τότε) και ήταν σταθερά πρώτος σε τηλεθέαση.

    Αυτό ήταν πρόγραμμα!


    06:00
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    06:20
    ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

    07:00
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

    10:03
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    10:05
    ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

    11:00
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΕ 1'

    11:02
    ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

    13:10
    SUPER GAME

    13:15
    ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    13:59
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

    14:55
    ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    15:05
    FAME STORY REPLAY

    15:25
    SUPER GAME

    15:30
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ

    16:30
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ

    17:30
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1- ΔΕΛΤΙΟ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ

    17:42
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

    17:45
    SUPER GAME

    17:50
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ

    18:40
    ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ

    19:20
    Η ΛΑΜΨΗ

    20:00
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

    21:00
    ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ

    22:00
    Η ΑΓΑΠΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

    23:25
    ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΕ 1'

    23:30
    FAME STORY

    00:30
    ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    00:50
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

    03:10
    FAME STORY

    04:10
    ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

    05:10
    ΖΩΗ ΠΑΤΙΝΙ

    05:50
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

    Και 6 δελτία ειδήσεων την ημέρα, που τώρα έχει 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kai emena den mou aresei i synatsaki san epilogi alla den nomizw oti tha xandakwthei to paixnidi afou etsi kai alliws o rolos tou parousiasti einai elaxista lepta sto show pio poli diekpaireotikos rolos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ρε 10.13 ποσο δικιο εχεις.φανταζομαι οι περισσοτεροι βλεπαν -οπως κ εγω-τις ωρες 17.50-20.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Δημήτρης Βλάχος ε? Πάντως πλάκα πλάκα μια χαρά αξιοποίησε τη συμμετοχή του στο dancing και αυτός και ο Πούμπουρας..Αυτά να τα βλέπουν οι φετινοί διάσημοι που τρελαίνονται για τη νίκη νομίζοντας ότι αυτή θα τους εξασφαλίσει επαγγελματικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και όχι μόνο την απογευματινή ζώνη Γιάννη... και τον Πρωινό Καφέ με την Μενεγάκη που χτύπαγε 50άρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νέο επεισόδιο της σειράς "Το Αμάρτημα της Μητρός Μου" την επόμενη Παρασκευή 21/12 στις 23:15! πηγή: Αρχική σελίδα ANT1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !