Τηλεκοντρόλ:Κλινική Περίπτωση the END..Δηλώσεις Μπέζου-Αντ1 siries-Megaλο θέμα ο προγραμματισμός-Γιατι δεν βλέπω όλα τα κανάλια..

11
Πέμπτη σήμερα και οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με προλαβαίνουν γι αυτό και το τελευταίο Τηλεκοντρόλ για φέτος θα βγει σήμερα κι όχι την επόμενη Πέμπτη που προγραμμάτιζα.

 Κλινική Περίπτωση  the END..
Μετά τους Βασιλιάδες ήρθε το τέλος και για την Κλινική Περίπτωση. Μήνες τώρα υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα τα οποία και παρέμειναν άλυτα μιας και τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν στις αρχές Δεκεμβρίου. Τελικά δεν θα αρχίσουν μιας και η σειρά δεν θα συνεχίσει.
Μπορεί αυτό που θα γράψω τώρα να ακουστεί κάπως…, αλλά για εμένα δεν είναι λάθος αυτό που έγινε . Είναι αίσχος που δεν συνεχίζει αλλά με τις συνθήκες που επικρατεί και με τους απλήρωτους εργαζομένους στις σειρές πάρθηκε η σωστή απόφαση. Είναι κρίμα να δουλεύουν κάποιοι και να μην ανταμείβεται ο κόπος τους. Άλλωστε από αυτή την σειρά οι συντελεστές θα πρέπει να καταβάλουν ΦΠΑ ενώ ακόμα δεν έχουν ξεπεραστεί οι εκκρεμότητες στα οικονομικά θέματα.
Το παράξενο βεβαία σε όλο αυτό είναι πως η σειρά Κλινική Περίπτωση και οι Βασιλιάδες ρίχνουν τίτλους τέλους, ενώ στο ίδιο κανάλι ξεκίνησε γυρίσματα μια νέα σειρά. Εύχομαι –αν και το βλέπω δύσκολο- να μην έχει κι αυτή η σειρά τα ιδία προβλήματα…

Δηλώσεις Μπέζου για την εξέλιξη  της «Κλινικής Περίπτωσης» 
Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος για το τέλος της σειράς «Κλινική Περίπτωση» στο tv zapping.gr:«Ναι,πράγματι,δεν μπόρεσαν να βρεθούν λύσεις κι έτσι αποφασίστηκε να τελειώσει η σειρά και να μην γίνει ο επόμενος κύκλος των δώδεκα επεισοδίων που είχανε προγραμματίσει να βγάλουμε…Είμαι στεναχωρημένος πολύ,γιατί η σειρά αγαπήθηκε και από τον κόσμο και από εμάς που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σ’αυτή.
Ήλπιζα για καιρό να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να συνεχίσουμε,αλλά δεν κατέστη δυνατόν.Λυπάμαι…
Οι μέρες είναι δύσκολες,οι καιροί επίσης και το σίριάλ μας έπεσε κι αυτό θύμα της κρίσης…Λυπάμαι πολύ!».
Σχόλιο: Αλήθεια τώρα χωρίς την «Κλινική Περίπτωση» θα υπάρξει σαβούρα;

Πανικός για μια θέση στον ΑΝΤ1..
Και βλέποντας όλο αυτό, οι περισσότεροι σεναριογράφοι έχουν καταθέσει προτάσεις στον ΑΝΤ1.
Πάνω από 15 νέες σειρές είναι αυτή την στιγμή στα χεριά του ΑΝΤ1.
Και μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο , ο ΑΝΤ1 του χρόνου θα βγάλει σειρές. Άντε να δούμε…


Megaλο θέμα ο προγραμματισμός στον ΑΝΤ1.. 
Αν και το έθιξα το θέμα και χθες μέσα από ανάρτηση εδώ στο TvNea, ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 αρχίζει να ξεπερνά τα ορια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πλέον γίνεται κατά εξακολούθηση αλλά και επίτηδες… Φυσικά μιλάω για την ώρα προβολής σειρών και εκπομπών στην Prime Time. Εδώ και κάποιες ημέρες(συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησε η σειρά Δείξε μου το φίλο σου που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΑΝΤ1 το εχει στην Prime Time του αφού η σειρά πατώνει ακόμα και από μια ξένη ταινία )το κανάλι ξεκινά τους Ράδιο Αρβύλα στις 23:30 οπού κι αυτοί κλείνουν στις 12:40. Και να φανταστείτε ότι ο Όλα έγινε 2 φορές την εβδομάδα για να μην τραβάει μέχρι και τις 2:30, πράγμα που δεν το απέφευγαν τελικά…
Δεν είναι το μονό κανάλι.. το ίδιο κάνει και το Mega…Σεβασμό στο τηλεθεατή παιδιά…δεν είναι χαζός..

Γιατι δεν βλέπω ΑΝΤ1-ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Βόρεια Ελλάδα.
Πολλά είναι ακόμα τα εμαιλ σας που μας ρωτάτε γιατί δεν μπορείτε να δείτε ΑΝΤ1-ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV στην Βόρεια Ελλάδα. Όχι δεν χάλασε ο δέκτη σας και ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα κανάλια αυτά.
Αυτό που πρέπει να κάνετε για να βλέπετε πάλι τον ΑΝΤ1 τον Alpha και το Mακεδονια Tv είναι να κάνετε πάλι από την αρχή την αναζήτηση για όλα τα κανάλια. Αυτά τα κανάλια αλλάζουν συχνότητα και πάνε στο 24 (498 MHz) .
Σε κάποια μοντέλα δεκτών χρειάζεται πριν τον αυτόματο επανασυντονισμό οι τηλεθεατές να διαγράψουν τα κανάλια λόγω κάποιου bug στο firmware των δεκτών, ή να κάνουν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Αυτά τα λίγα παιδιά. 
Εύχομαι μέσα από τα καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα κι αν βγούμε ζωντανοί αύριο –ξέρετε για το τέλος του κόσμου λέω- (τι μαλακιες ακόμα θα μας πουν) θα τα πούμε πάλι με το 2013.

Περιμένουμε τα mails σας στη διεύθυνση tvnea@hotmail.com για σχόλια παρατηρήσεις,προτάσεις η οτιδήποτε άλλο...

Γιώργος Π.

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Yparxei omws kai ena kalo apo ton programmatismo tou ANT1... Deyteres kai Trites poy to fresko programma teleionei meta tis 2:00 exoun ws apotelesma na min probalei ton Tilekybo... Kati einai kai ayto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως συμφωνώ με τον προγραμματισμό όσον αφορά στο αμάρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mega-Ant1 κάθονται πολύ πιο συχνά 'στο ίδιο τραπέζι' παρά 'απέναντι', παρά το δήθεν πόλεμο ανταγωνισμού. Η πιθανότητα να βγάλει ο Ant1 σειρές (όχι έστω σειρά) είναι τόση, όση να δούμε στο Μαρούσι εκπομπή πολιτισμού. Τέτοιου είδους προτάσεις σεναριών φτάνουν ακόμα και στο Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ οτι εμαθα ο ΑΝΤ1 ζητησε απο παραγωγες προτάσεις για σειρές..

    darwin
    Μην το λες αυτο γαιτι κι απο το Mega περιμέναμε άλλα φέτος κι αλλα τελικα θα δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πάνε καλά εκεί στον ΑΝΤ1?Είναι δυνατόν να προβάλλουν ένα τόσο αδιάφορο & δίχως εορταστικό πρόγραμμα την ημέρα των Χριστουγέννων?9 με 11 θα παίξει η επανάληψη της εκπομπής «Με το δεξί»!Χάθηκε να βάλει καμία Χριστουγεννιάτικη ταινία?Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα παίξει το «Μόνος στο σπίτι»!Κρίμα που ο σταθμός αντιμετωπίζει τη μέρα των Χριστουγέννων σαν να είναι μια κοινή μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα αυτό λέω Γιώργο.Ουσιαστικά, και εμείς οι τηλεοπτικοί συντάκτες συμμετέχουμε σε μια 'άτυπη' υποκρισία. Πόσες φορές αναπαραγάγουμε μια δήθεν είδηση πως θα δούμε σειρές κτλ.Θα βλέπαμε 4 σειρές στο Mega που έχει απλήρωτες άλλες 10?Θα δούμε στον Ant1 που έκοβε τη μυθοπλασία προ κρίσης,και στοχεύει σε κοινό που θέλει πιο πολύ fast food projects? Μία φρέσκια σειρά υπάρχει και προβάλλεται στις 23.30.Αν δω τον Οκτώβρη στον Ant1 3 σειρές θα δω και τον 'Εξάντα μαζί'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ma o ant1 kai to mega eprepe olo to xristougenniatiko programma tous na to gemisoun me eortastika epeisodia seirw:kwn/nou k elenis,akrws oikogeneiakvn,ntoltse vita,egklhmata,aparadektoi,s'agapw m'agapas,oi men k oi den,gia panta mazi(thletainia),ellas t megalio sou,eutoixismenoi mazi,latremenoi mou geitwnes,k oi pantremenoi exoun psixh,ti psixh tha paradwseis mwrh,to kokkino dwmateio ktl.Giati o ant1 den bgazei eortastiko epeisodio gia to amartima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ φίλε μου 10 κ 49 μαζί σου! Αλλά έχω δύο ενστάσεις ! Πρώτον το τι ψυχή θα παραδώσεις δεν έχει εορταστικό ! Ούτε τέλος δεν έχει κ το αμάρτημα δεν έχει λεφτά για εορταστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι εορταστικό φίλε μου αφού έξι επεισόδια έχει μόνο !μετά κόπηκε για διάφορους λόγους !! Και έπειτα το ΜΕΓΚΑ έπαιξε ένα επεισόδιο με συρραμενες σκηνές προχειρότητα δηλαδή μόνο κ μόνο για να κάνει νούμερα ! Και στο τέλος είχε τίτλο ότι δε θα μάθουμε ποτέ τι έγινε στις τέσσερις ηρωίδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !