Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερος κόσμος ρωτάει για τη Γιορτή των Αγγέλων που πραγματοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη για αρκετά χρόνια.
# ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ! ΑΥΡΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 03/12, ΣΤΙΣ 19:00 Η ΑΞΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!
Η Γιορτή των Αγγέλων κάθε χρόνο αποτελούσε αφορμή για μικρούς και μεγάλους να κατακλύσουν την Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης και να ακούσουν μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες.
Για την ιστορία στη Γιορτή των Αγγέλων, είχαν τραγουδήσει οι:
- 2000 Σάκης Ρουβάς
- 2001 Δέσποινα Βανδή
- 2002 Ηρώ, Ελένη Πέτα, Γιάννης Βαρδής, “Μπλε”
- 2003 Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, “Δυτικές Συνοικίες”
- 2004 Αντώνης Ρέμος
- 2005 Σάκης Ρουβάς
- 2006 “Onirama”, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δέσποινα Ολυμπίου, Μιχάλης Εμιρλής
- 2007 Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, “C-Real”
- 2008 Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Σταρόβας
- 2009 Μιχάλης Χατζηγιάννης
Επίσης κατά τη διάρκεια της , όπου ο εκάστοτε Δήμαρχος Θεσσαλονίκης φωταγωγούσε Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πλατιάς.
Όμως φέτος όπως και πέρυσι η Γιορτή των Αγγέλων δε θα πραγματοποιηθεί για οικονομικούς λόγους όπως είχε αναφερθεί .. και στη θέση του θα πραγματοποιηθούν διάφορες άλλες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.
Από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 η πλατεία Αριστοτέλους θα μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο χωρίο.
πηγή: exit210.gr


2 Σχόλια
Ο θεσμός έπρεπε να είχε καταργηθεί. Ήταν λαμπερή επίδειξη πλουτισμού του δήμου που κατέληξε φέτος σε επιχειρηματικό πανδαιμόνιο, με την ονομασία "Χριστουγεννιάτικο Χωριό"
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ θεσμός έπρεπε να είχε καταργηθεί. Ήταν λαμπερή επίδειξη πλουτισμού του δήμου που κατέληξε φέτος σε επιχειρηματικό πανδαιμόνιο, με την ονομασία "Χριστουγεννιάτικο Χωριό"
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com