Ο Κόκλας εγαταλείπει το Mega.Σε ποιο κανάλι πάει?

1
Μπορεί να έφαγε άγρια τα μούτρα του με τους…ατυχήσαντες "Βασιλιάδες" ο καλός Κώστας Κόκλας, δεν θα μείνει όμως κι εκτός τηλεόρασης, αφού με το που έσκασε η είδηση του άγριου παγώματος της εν λόγω σειράς, του έκανε στενό…μαρκάρισμα ο "δαιμόνιος"
Λάκης Λαζόπουλος για να τον πάρει στον Alpha και στην καινούργια σειρά που ετοιμάζει η οποία ακούει στον τίτλο "Δέκα Μικρά Αμαρτήματα". Ο Κόκλας μοιάζει έτοιμος για την μεταγραφή και εμείς αναμένουμε τα…καλυτερότερα!

Πάντα υπήρχε ένα έντονο …φλερτ από τον Λάκη Λαζόπουλο για τον Κώστα Κόκλα και δικαίως αφού πρόκειται για έναν απ’τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του και με τεράστιο … ρεύμα στο κοινό-και έψαχνε τον τρόπο να συνεργαστούν…

Το δήλωνε κι από αέρος του«Τσαντιριού»του που τον καλούσε-πέρσι τον Απρίλιο…τα έσπασε παίζοντας έναν τύπο που δεν άφηνε παράνομη σύνταξη που να μην πάρει,ο οποίος μάλιστα περνούσε από ανάκριση του Φευγουλέα που έπαιζε ο ίδιος…

Ο Λάκης τον ήθελε πολύ στον Alpha-ποιο κανάλι δεν θέλει ένα τόσο γερό "άσσο" ;-και με το που έγινε η-πολύ-στραβή με τους "Βασιλιάδες" άρχισε το…στενό μαρκάρισμα για να τον κλείσει για τα φιλόδοξη "Δέκα Μικρά Αμαρτήματά" του που είναι στη … φωτιά και σιγοβράζουν για να "σκάσουν" με τη νέα χρονιά.

πηγή:tv zapping

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακάρι να την δούμε,ο κόσμος έχει ανάγκη τις ελληνικές σειρές που είναι υπό εξαφάνιση τα τελευταία χρόνια...Μπράβο στον ALPHA αλλά ένα μεγάλο μπράβο στον Λάκη που σκέφτηκε να επαναφέρει στον σταθμό ελληνική σειρά,μετά από 4 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !