Πάτωσε το Adanali στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1

11
Δεύτερο επεισόδιο για την νέα τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 Adanali και τα νούμερα παίρνουν την κατιούσα.. Και μπορεί ακόμα η σειρά να μην έχει μπει στο νόημα αλλά και στο κλίμα δεν χάλασε την παράδοση που έχει ο ΑΝΤ1 στα τουρκικά, δηλαδή να ξεκινάνε από τα χαμηλά στα νούμερα και να ανεβάζει μετά.Για την ώρα τo lead in του δελτίου το ΑΝΤ1 είναι κάτω απο την βάση, συγκεκριμένα η σειρά έκανε στο σύνολο μόλις το 8,4 ενώ στο νεανικό κοινό το 9,5. Ωστόσο το δελτίο του ΑΝΤ1 πέρασε στο νεανικο κοινό αυτό του Mega αν και το Mega πήρε 29,7 νεανικό κοινό από τα Κλεμμένα Όνειρα .

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. κατεστρεψε τη εν λογω ζωνη ο αντ1 δεν προκειται ν ανεβει εντυπωσιακα...το ανταναλι....το ασυλληπτο;;;; τα εγκληματα απεδιδαν ελαφρως καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει αυτο το Σ/Κ να ξαναπαιξουν τα 3 πρωτα επεισοδια της σειρας το απογευμα πριν το δελτιο για να το μαθει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η σειρα ειναι αρκετα καλη.το θεμα ειναι οτι ο ant1 την χαντακωσε γιατι την ξεκινησε τεταρτη και τα υπολοιπα προγραμματα οπως τα κλεμμενα ονειρα και οι ειδησεις του alpha εχουν ηδη το δικο τους κοινο.επρεπε το καναλι να την αρχισει στις 9 το πρωτο επεισοδιο οπως ειχε κανει και με το σουλειμαν να την γνωρισει καλα ο κοσμος.παντως αν συνεχισει ετσι η σειρα την βλεπω να καταληγει το πρωι οπως η asi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:04 μ.μ.
    tha anebei, etsi legate kai gia ton souleiman kai 2 ebdomades prin allaksei h sila zwnh thn pairnouse se ola ta koina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ μεγάλη αδικία τα νούμερα του ADANALI!Η σειρά είναι πολύ καλή και σίγουρα δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE PAIDIA ELEOS, TI PERIMENATE DHLADH NA SARWSEI APO THN PRWTH STIGMH APENANTI APO MIA SEIRA POU EINAI ELLHNIKH KAI PAIZEI APO THN ARXH TIS XRONIAS? STHN PORIA THA DOUME TA NOUMERA GIA THN WRA PARA POLOI EINAI AUTOI POU THN BLEPOUN STO WEB TV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουμε γεμίσει απο τουρκικά σήριαλ,λες και δεν υπάρχουν ελληνικες σειρές,γιατί αλήθεια δεν αγοράζουν ελληνικές σειρές απο την Κύπρο.Απ'ότι έχω ακούσει στην Κύπρο τα σηριαλ που προβάλλονται και στο ΡΙΚ αλλά και στα ιδιωτικά κανάλια ειναι πολυ καλής ποιότητας με εξαιρετικούς Έλληνες και Κύπριους ηθοποιούς και σημειώνουν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. An eixan myalo tha ebazan to Adanali stis 22:00 mexri na piasei koino kai apo Genari tha to rixan stin zoni twn 18:00-20:00...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρεεεεεεεε ελεος πια......δεν καταλαβαινεται για να ανεβει.....πρεπει να αποσπασει κοινο απο τα κλεμμενα ονειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ.. ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ Η ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΝΕΡ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !