Μενεγάκη:Εξαιρετικά νούμερα την Παρασκευή 30.11

Χρηστος Γ
6
Η εκπομπή 'Ελένη' χαρίζει στον Alpha υψηλές τηλεθεάσεις,σε μια ζώνη με σκληρό,και ποικίλο, ανταγωνισμό.Αξιοσημείωτο δε,είναι το γεγονός πως τον τελευταίο μήνα,ο Alpha σημειώνει εξαιρετικές επιδόσεις στο 'καυτό' 14.00-14.30 & 14.45-15.30,απέναντι δηλαδή από το δελτίο του Mega & το 'Κωνσταντίνου & Ελένης'.Ενδεικτικά χθες,η Agb κατέγραψε 34% (απέναντι από το δελτίο του Mega) και 29,8%! (απέναντι στην επανάληψη του Ant1).
Χθες,Παρασκευή 30.11,η Μενεγάκη άγγιξε το 19,4% στο σύνολο & 29,6% στο κοινό 15-44.Η εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη σημείωσε 10,7% στο σύνολο & 8,8% (...) αντίστοιχα. Υπήρξε μάλιστα,15λεπτο με τη διαφορά των 2 γυναικών να εκτοξεύεται στις 30 μονάδες υπέρ της Μενεγάκη στο 15-44.Η lifestyle εκπομπή του Star διανύει δύσκολη περίοδο,καθώς μένει πίσω ακόμα και από το δελτίο της ΝΕΤ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ...ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ DWTS 3.ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ SHOW ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ.ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21.00...ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ!

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ε νομιζω πως και μετα το χθεσινο 8αρι στο περιβοητο νεανικο που το σταρ εχει σημαια ενα κομματακι δικιο το ειχε η Νικολετα Ραλλη...Ε Ελεονωρα σωστα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και χωρις καλεσμενο,εχει ανεβει επικυνδινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i meleti vlepete deyteres k trites meta patwnei..k sintoma deytera k trites tha einai 14-13 k tis ipolipe oute 10 den tha pianei...i eleni exei ekpompi me sxedon ta panta einai logiko na skizei..oso pernaei o kairos i eleni anevainei anti na katevainei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου αρέσει η μελέτη,απλά εκεί στο πάνελ είναι όλοι τους δήθεν! Λογικό ο κόσμος να γυρίζει πρός alpha! Στην Ελένη είναι ο εαυτός τους,κάτι που βρίσκει ανταπόκριση από τον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τραγικο το 37,5% με το 8,5%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτην την κακια που εβγαλαν ολοι για την Ραλλη δεν μου αρεσε καθολου.Η Μελετη το παιζε ταχα μου δηθεν,σε εμενα εβγαλαν ψευτια και κακια ολοι ανεξαιρετος.Τι ειπε η Ραλλη δεν κατηγορησε ειπε την αληθεια, δεν τραβανε οι κουτσομπολιστικες εκπομπες.Μεχρι και την Παλαιτσακη επιστρατευσαν για να την θαψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !