Θέλουν νέα σόου στον ΑΝΤ1!

4

Το κανάλι φιλοδοξεί να προβληθούν το Φεβρουάριο...
Και αφού το «Dancing with the stars» βγήκε επιτέλους στον αέρα και παίρνει το δρόμο του, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 τώρα έχουν βάλει πλώρη για να καταλήξουν σε δύο νέα σόου, τα οποία φιλοδοξούν να προβάλουν μετά το τέλος του, εκεί δηλαδή κοντά στο Φεβρουάριο, το πολύ αρχές της άνοιξης.

Σύμφωνα με το tv zapping, τα στελέχη του καναλιού θέλουν πολύ να αναβιώσουν σε αυτές τις δύσκολες εποχές την εικόνα του ΑΝΤ1 ως σταθμού που «αναβιώνει» τα σόου.

Το ταξίδι του επικεφαλής της Εna Productions Νίκου Κάλλις στις Κάννες πριν από εναμισι μήνα φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, ενώ δυο ακόμα εξορμήσεις σε χώρες-παραγωγούς τέτοιων φορμάτ, όπως είναι η Ισπανία και η Ολλανδία ανέβασε τον αριθμό των σόου προς...μελέτη σε 25!

Μέχρι τα Χριστούγεννα η ομάδα παραγωγής θα πρέπει να καταλήξει σε δύο σόου, να έχει κάνει οικονομική μελέτη, την οποία και θα παρουσιάσει στο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ta concept τυπου CIAO ANT1 εχουν ξεπεραστει εδω και 10-12 χρόνια. Απο την εποχη του BIG BROTHER το 2001 και μετα τα σοου πρεπει να εχουν συγκεκριμενο θεμα, πχ ταλεντ σοους, διαγωνισμοι χωρου/τραγουδιου κλπ. Μενει αν δούμε τί νεό θα φερουν απο το εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εχουν λεφτα για τετοια show?ενα καλο show θα ταν το the voice Που σπαει ρεκορ τηλεθεασης σε αρκετες χωρες..επισης εδω και βδομαδες εχει ξεκινησει στην Ιταλια το the winner is..εχει να κανει με τραγουδι αλλα αλλου επιπεδου..Γενικοτερα εγω που εχω δορυφορικη βλεπω οτι στην ευρωπη υπαρχουν πολλα show,απλως χρειαζονται καλο στησιμο οχι της πλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα ήθελα να δω 1 σόου σαν το μπράβο της Ρούλας προσαρμοσμένο όμως στο σήμερα. Μόνο που 1 τέτοιο σόου πρέπει να το παρουσιάσει 1 λαμπερό πρόσοπο και δεν ξέρω αν έχουμε τόσο λαμπερό τώρα. Και η Ισπανική τηλεόραση έχει πολλά ωραία σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α δεν είδα το λάθος που έκανα. Πρόσωπο ενοούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !