Νέα τούρκικη σειρά έρχεται στο Mega στις 27 Νοεμβρίου

Ανώνυμος
0
Ακόμη ένας... μοιραίος έρωτας θα μας απασχολήσει τη φετινή χρονιά. «Το κορίτσι που αγάπησα», όπως είναι ο τίτλος της νέας τουρκικής σειράς του Mega, που θα προβληθεί μετά το φινάλε του «Μοιραίου έρωτα», θα έχει στο επίκεντρό της τον έρωτα δύο νέων ανθρώπων, του Σινάν και της Μινέ, τους οποίους τα κοινωνικά ταμπού δεν αφήνουν να τον ζήσουν ελευθέρα.

Η Μινέ και ο Σινάν θα ζήσουν έναν παραμυθένιο έρωτα, όμως οι οικογένειές τους έχουν άλλη άποψη και στην προσπάθειά τους να τους προφυλάξουν θα μετατρέψουν τη ζωή τους σε αληθινή κόλαση. Ο Σινάν κατάγεται από μια ευκατάστατη οικογένεια και ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές. Ολα φαντάζουν τέλεια όταν στη ζωή του θα μπει η Μινέ που κατάγεται από μια μεσοαστική οικογένεια και ο φτερωτός θεός θα τους χτυπήσει με τα βέλη του και θα αλλάξει τη μοίρα και τα σχέδιά τους. Εκείνοι δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον ανυπομονώντας για τη στιγμή που θα ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή. Λογαριάζουν όμως χωρίς τις οικογένειές τους που είναι αντίθετες σε αυτό τον έρωτα. Οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν όταν αποκαλυφθεί ότι η Μινέ κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον Σινάν, γεγονός που θα προκαλέσει ανατροπές αλλά και τον φόβο της οικογένειάς της ότι θα βρεθούν στο στόχαστρο σχολίων και θα στιγματιστούν καθώς ζουν σε μια συντηρητική κοινωνία.

Τα επακόλουθα φέρουν ρήξη στις σχέσεις με την κόρη τους. Η Μινέ, αν και στην κατάσταση που είναι δεν πρέπει να στενοχωριέται, αντί να το βάλει κάτω θα παλέψει με τα στερεότυπα και τις κοινωνικές πιέσεις και τελικά θα φέρει στον κόσμο το παιδί της, ένα πανέμορφο αγοράκι... Η ζωή όμως δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και το ζευγάρι θα χρειαστεί να παλεύει συνεχώς προκειμένου να μπορέσει να ζήσει ελεύθερα τον έρωτά του. Από την άλλη, ο περίγυρός του θα θέτει αρκετά εμπόδια προκειμένου να το χωρίσει. Ποιος θα υπερισχύσει, έχουμε μια ολόκληρη σεζόν για να το διαπιστώσουμε και να ζήσουμε έναν ακόμη μεγάλο έρωτα με ένταση και πάθος μέχρι το τέλος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !