ΒΟΜΒΑ-Συμβαίνει τώρα:παγώνουν οι "Βασιλιάδες"

5
Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν πριν από λίγη ώρα οριστικά για τους "Βασιλιάδες" ! Δυστυχώς, η άκρως επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega "παγώνει" κι επισήμως, μιας και η εταιρία που είχε αναλάβει την παραγωγή της, δεν τα κατάφερε να βγει από τις οικονομικές συμπληγάδες στις οποίες βρίσκεται και έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση για την διακοπή του σήριαλ !

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μου, οι εκπρόσωποι της εταιρίας παραγωγής πριν από λίγο ενημέρωσαν και επισήμως το κανάλι πως πατάνε το "στοπ", αφού για την ώρα δεν υπάρχουν τα περιθώρια για κανέναν άλλο... ελιγμό !

Μάλιστα, μετά την επίσημη ενημέρωση του καναλιού - σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του TLIFE - η παραγωγή έχει ξεκινήσει να ενημερώνει για τα δυσάρεστα μαντάτα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές των "Βασιλιάδων".

Οι ηθοποιοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως τελικά αυτή η δουλειά θα τελειώσει τόσο άδοξα παρά την ένδοξη τηλεοπτική της πορεία, ενώ έχουν σκοπό να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο και τα δεδουλευμένα τους. Αυτός είναι και ο λόγος που απ ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτή την στιγμή κανονίζουν να βρεθούν αύριο όλοι, έτσι ώστε να αποφασίσουν για το ποια ακριβώς θα είναι από εδώ και στο εξής η στάση που θα κρατήσουν !

Τι κρίμα...

Νάνσυ Νικολαΐδου/ TLIFE

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα αυτο το μεγκα γιατι δεν το αναθετει σε αλλη εταιρια παραγωγης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:51 μ.μ.
    TO THEMA GIA ESENA EINAI NA BGEI H SEIRA H NA PLHRWTHOUN OI ERGAZOMENOI. KSUPANTE MERIKOI KAI KSEKOLATE, DEN EINAI OLA NOUMERA THLETEHASHS H AN THA EINAI RPWTO TO KANALI SAS ME AUTH THN SEIRA. PLEON EINAI THEMA EPINIWSEIS . GIA NA MPOUN SE GURISMATA AKOMA KAI ME ALLH ETEREIA PARAGWGH TO MEGA THA RPEPEI NA KATABALEI OLO TO XRISTOUMENO POSO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mολις ειχα επικοινωνια με στελεχος του Mega οπου και επιβεβαιωσε το ρεπορταζ τις Νάνσυ Νικολαΐδου. Η σειρά παγωνει για την ωρα αλλα ως εκει. Δεν εχει ρίξει τίτλους τέλους καθως στο μέλλον υπάρχει πιθανοτητα να πάρει πράσινο φώς με προθποθεσεις Μόλις είχα επικοινωνία με στέλεχος του Mega όπου και επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ τις Νάνσυ Νικολαΐδου. Η σειρά παγώνει για την ώρα αλλα ως εκεί. Δεν έχει ρίξει τίτλους τέλους καθώς στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να πάρει πράσινο φως με προϋποθέσεις φυσικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Diladi den 8a synexisei pote??Oute tou xronou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !