Πίσω στο σπίτι:Οι συντελεστές αναμένουν ακόμα στο ακουστικό τους !

3
Ελλειψης χρημάτων, στάση τηλε-εμπορίου. Οσο οι στρόφιγγες δεν λένε να ανοίξουν, τόσο η αναμονή συνεχίζεται ! Ο λόγος; Ο λόγος για τους συντελεστές της κωμικής σειράς του Mega , "Πίσω στο σπίτι", οι οποίοι αν και αρχικά είχαν ενημερωθεί πως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινούσαν επιτέλους τα γυρίσματα του β ΄κύκλου επεισοδίων της σειράς, τελικά βρίσκονται ακόμα στην αναμονή. Ναι, όλοι περιμένουν στο... ακουστικό τους, μιας και το κανάλι σε συνδυασμό με την εταιρία παραγωγής, δεν τους έχει ανάψει ακόμα το "πράσινο φως", αφού για την ώρα δεν έχουν λυθεί τα οικονομικά προβλήματα που ως γνωστόν έχουν παρουσιαστεί και τους έχουν δέσει τα χέρια !(tlife)

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H Kliniki Periptosi yparxei periptosi na synexistei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος πια με το ΜΕΓΚΑ έχω βαρεθεί να ακούω το ίδιο πράμα!!! Ρε Γιώργο το έχω απορία!!!! Τόσο καιρό (εννοώ από την στιγμή που τελείωσαν πέρυσι αυτά τα σίριαλ ) κ κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με τα τόσα υψηλά νούμερα δεν έβγαλε αρκετά χρήματα;;;;; Τι τα έκαναν ;;;; Δε μπορούσαν να εξοφλήσουν τις σειρές τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Profanws den einai polla ta lefta pou dinoun oi diafimiseis, den eksigeitai allws... Otan eixes mia prime time perysi pou stoixize peripoy 200.000 euro kai o ANT1 mia prime time me kostos oute ta misa apo ayta... An blepoume ton ANT1 na zorizetai para poly, fantasou to MEGA, poy xrostaei pantou (ektos fysika apo ton enimerotiko tomea-giati arage?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !