Θέμος Αναστασιάδης: 'Εκβίασα τον Λάτσιο και τη Μακρυπούλια για να έρθει η Δούκισσα στην εκπομπή'

1
Ο Θέμος Αναστασιάδης μίλησε στο περιοδικό Super TV σε μια συνέντευξη  εφ’ όλης της ύλης.
Τι νέο θα δούμε αυτή τη σεζόν;
«Τη νέα σεζόν θα δούμε τη Δούκισσα, που όπως φαίνεται της αρέσει και εμείς περιμένουμε πολλά από τη δική της παρουσία. Κυρίως όμως κοιτάμε να αντέξουμε, εγώ και ο Περρής ο ένας τον άλλον, γιατί πια, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι σαν ένας γάμος, δεν αντέχουμε ο ένας τον άλλον… Θέλουμε να καταφέρουμε να δώσουμε μια ανάσα στον κόσμο. Πολύς κόσμος με σταματάει και μου λέει όχι μόνο για μένα, αλλά γενικότερα ζητούν να αρχίσει να υπάρχει και λίγη ελληνική τηλεόραση. Θέλω λοιπόν, να βλέπουμε και λίγη ελληνική τηλεόραση».
Το καλοκαίρι ακούγαμε διάφορα ονόματα που θεωρούνταν φαβορί για να γίνουν το «κορίτσι του Θέμου», όπως η Έλενα Παπαβασιλείου… Με ποια κριτήρια επιλέχτηκε η Δούκισσα και τελικά είπε «όχι» στο «Dancing with the stars»;
«Αυτό δεν μπορώ και εγώ να το καταλάβω γιατί με κάθε λογική θα έπρεπε να πάει στο «Dancing». Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι εγώ από πίσω υπονόμευσα για την παρουσία της στο «Dancing», εκβίασα και τον Γιάννη Λάτσιο και τη Ζέτα Μακρυπούλια για να έρθει η Δούκισσα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα για κορίτσι σαν μια απλή συμπαρουσιάστρια, αλλά θέλαμε να της δώσουμε ένα μεγάλο ρόλο και από δυο άτομα που παρουσιάζουν την εκπομπή, να γίνουμε τρεις. Πραγματικά θεώρησα ότι ήταν δύσκολο να έρθει και θεωρώ πάρα πολύ καλό, το ότι τελικά δέχτηκε, ενώ ελπίζω και η ίδια να αποδεχτεί ότι θα μπει σε μια άλλη κατάσταση».
Αγχώνεστε καθόλου με τα νούμερα , καθώς πριν από τη δική σας εκπομπή προβάλλεται το «Ράδιο Αρβύλα», που είναι επίσης μια σατιρική εκπομπή; Έχετε μπει ποτέ σε ανταγωνισμό;
«Είτε το θέλεις είτε όχι, αυτό το πράγμα υπάρχει, αλλά μετά από τόσα χρόνια πια ξέρεις τι κάνεις και είναι θέμα του κοινού πότε θα αποφασίσει αν θα σε βλέπει ή δεν θα σε βλέπει. Όταν το κοινό αποφασίσει να μη σε βλέπει, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το παλέψεις! Οπότε λοιπόν χαλαρώνεις».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !