Το "Νησί" καθηλώνει ολόκληρη την Ευρώπη!

Καρακασίδης Γιάννης
3
Μπορεί να έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια από την κορυφαία σειρά του Mega, μπορεί να μην βλέπουμε πια τόσο υψηλές τηλεθεάσεις και μπορεί να μην ξαναδούμε για πολλά χρόνια τόσο προσεγμένες και δαπανηρές ελληνικές παραγωγές, ωστόσο το "Νησί" καταφέρνει να μένει ακόμη στη μνήμη μας με χαρά και λίγη νοσταλγία. 

Ειδικά τώρα, που μαθαίνουμε πως η εκπληκτική αυτή δουλειά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που βασίστηκε στο ομότιτλο best-seller της Victoria Hislop, δοσμένο μέσα από την σκηνοθετική ματιά του ικανότατου Θοδωρή Παπαδουλάκη, "ταξιδεύει" πανευρωπαϊκά, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές και υψηλές τηλεθεάσεις. Μετά την Σερβία, τη Βοσνία, την Κροατία και την Ουγγαρία, η σειρά-φαινόμενο ετοιμάζεται να κατακτήσει την τηλεόραση και στην Σκανδιναβία, καθώς η ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση της σειράς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον καναλαρχών και κοινού στις χώρες του Βορρά. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες και η Φινλανδία απέκτησε τα δικαιώματα του σήριαλ και είναι έτοιμη να το παραδώσει στο κοινό της. Εύγε!

*Εμείς πάλι ζούμε με την ελπίδα [και την φήμη που κυκλοφορεί!] ότι το "Νησί" πρόκειται να παιχτεί σύντομα σε επανάληψη από το Μεγάλο Κανάλι. 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !