Ο Παπαδάκης και η ASI έφαγαν την τίγρη του Πρωινό MOU (Δείτε αναλυτικά τα 30')

12

Δεύτερη ημέρα η χθεσινή για το πρωινό μου και ήδη μετράει απώλειες τόσο στα νούμερα όσο και στην πρωτιά. Τόσο ο Γιώργος Παπαδακης με το Πρωινό ΑΝΤ1 οσο και η τουρκική σειρά του ANT1 πήραν την πρωτιά αφήνοντας το Πρωινό mou στην δεύτερη θέση.
Από τις 10 μέχρι και τις 11 το  Πρωινό ΑΝΤ1  πήρε την πρώτη θέση με 30,5 ενώ τοΠρωινό mou έκανε 26,9.
Απο το τις 12 μεχρι και τις 13:00 η ΑSI  πήρε την πρώτη θέση με 28,6   ενώ τοΠρωινο mou έκανε 27,9.
Δείτε αναλυτικά τα 30'




Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χωρίς απώλειες συνέχισε το Πρωινό mou.Σε μια τόσο κρίσιμη ημέρα πολιτικά-και με διαφορά 11 μονάδων στο lead-in,γρήγορα πήραν 'κεφάλι, ενώ και η διαφορά με την Αsi ήταν ελάχιστη.Οι διαφορές βέβαια στο 15-44 είναι χαωτικές,αλλά δε νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη σημασία στην πρωινή ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν αντεχω αλλο τα τουρκικααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα το ελεγα χωρις απώλειες... Τα νουμερα ειναι παραπανω... Οσο για τα νεανικα.. το Mega δεν τα κοιτα αυτα αλλωστε. Ολα τα δελτια τυπου για τον Δελτιο τους ειναι μονο συνολο (ειπα σημερα να τους κανω την χαρη και να τους βάλω αυτα που κοιταν)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:07 μ.μ.
    mhn koitas kai mega tote lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαντάζομαι στο Mega επικρατεί προβληματισμός που μάχονται με την ΑΣΙ (ο Παπαδάκης είναι 3 ώρες στον αέρα με 35% και μετά από 30' ήδη το Πρωινό παίρνει κεφάλι).Στον Αντ1 υπάρχει προβληματισμός για τα νεανικά κοινά της Ασι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. padws to prwino mou ws twra sto 12-1 eixe adiaforous kalesmenous.i asi logiko na pigenei kala afou einai ta teleftaia epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κεφαλι στις διαφημησεις.. ναι εχεις δικαιο.. Μετα τις 10:30 ο Παπαδάκης βγαινει 10 λεπτα μονο.

    Η ASI προβληματίζει υποθετω..., οπως προβληματίζει και το Mega...

    Οχι να θυμομαστε νεανικα και να στελνουμε δελτια τυπου με πανηγυρισμούς... οπως εκανε πριν λίγες ημερες με το δελτιους..
    Εκτος κι αν το πρωι υπαρχει νεανικο κοινο ενω στις 8 με περισσοτερους τηλεθεατες συντονισμενους δεν εχει καθολου νεανικο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Darwin μόνοι τους παίζουν και κάνουν τα ίδια νούμερα με πέρυσι. Όχι ότι είναι χαμηλά αλλά σε σχέση με τον ΑΝΤ1 που με 1 ώρα Παπαδάκη, σειρά σε επανάληψη και ένα τούρκικο κρατάει ολόκληρη πρωινή ζώνη στα ίδια για να μην πω καλύτερα από πέρυσι μάλλον πρέπει να προβληματιστούν στο Mega για τ του χρόνου κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Δύσκολα τα πράγματα γαρ, πόσο μάλιστα στο Mega που βάζουν σε κατάψυξη τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε γνώριζα πως έχει 30 (!) λεπτά διαφημίσεις μετά τις 10.30.εξάλλου και πέρσι στο σλοτ 10.00-10.30 ηταν αρκετές φορές-τον πρώτο καιρό-μπροστά ο Αντ1,πόσο μάλλον τώρα που είναι μια εκπομπή ενιαία που έχει 35% λίγο πριν,
    -Φυσικά και δεν προβληματίζουν τα νούμερα της ΑΣΙ.Η ψευδής αστειότητα της επιμονής στο 15-44 ειδικά το πρωί(με εξαίρεση την prime) φαίνεται και στα έσοδα των καναλιών.Ως tvnea,εξάλλου,είμαστε το μόνο blog που δεν επηρεάζεται από αυτά τα ψευδή επικοινωνιακά τερτίπια,παρά τα δεκάδες δ.τ που μας έρχονται...
    -Οσο για το δελτίο τ.το Mega στέλνει παραδοσιακά ΚΑΙ μόνο για το δελτίο εδώ και πάρα πολλά έτη. Ασχέτως της ποιότητας του-που είναι κάκιστη ελέω Τρόικας- το δελτίο αποτελεί ναυαρχίδα του σταθμού και η μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό πάντα διαφημίζοταν από τους υπεύθυνους.Αστείο θα είναι να δούμε ξαφνικά δ.τ για 15-24 ή πανηγύρια για προγράμματα που κάνουν 18% στο νεανικό κοινό,άσχετα αν κάνουν 10 στο σύνολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι ομως στις 10,30 παει σε διαφιμιστικο παιζει 10 λεπτα παει σε διαφιμιστικο μετα οι χορηγοι και τιτλοι τελους και παλι σε διαλημα με το τηλεπαιχνιδι να ακολουθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To SUPER GAME το πρωι ξεκινα 10.45 στον αντ1 και εχει προηγηθει 7λεπτο διαλλειμα διαφημισεων και τιτλοι τελους του πρωινου αντ1. Ο Παπαδακης πραγματι τελειωνει κατα τις 10.35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να μη γράφονται ανακρίβειες, περίπου στις 10:55 τελειώνει κάθε μέρα ο Παπαδάκης και μπορεί να το ελέγξει ο καθένας βλέποντας την εκπομπή στο web tv του ANT1. Και δεν εννοώ προφανώς ότι εκείνη την ώρα πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !