About TV #9 "Εβδομάδα πρεμιέρων"

4
Αγαπητοί αναγνώστες, η στήλη "About TV" είναι εδώ, για ανεξάρτητη και πολύπλευρη ενημέρωση και κριτική-σχολιασμό των τηλεοπτικών δρώμενων της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και αυτών που θα ακολουθήσουν. Τα σημερινά θέματα, τα οποία πραγματεύεται η στήλη, είναι τα εξής:
" Πρεμιέρα β'κύκλου 'Αμαρτήματος' '', ''Έμφραγμα υπέστη ο Μαλέλης", "Πρεμιέρα 'Κλεμμένων Ονείρων", "Απλήρωτοι 'Βασιλιάδες' σε επανάληψη".

"Πρεμιέρα 'Κλεμμένων Ονείρων"
Επιτέλους, να και μια πρεμιέρα! Πάνε αυτές οι εποχές που οι πρεμιέρες εκπομπών γίνονταν "με το τσουβάλι"! Τώρα, περιμένουμε πώς και πώς κάποια πρεμιέρα. Προχθές, στις 7 το απόγευμα, έκανε πρεμιέρα στο Mega ο β' κύκλος επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς "Κλεμμένα Όνειρα". Οι περισσότερες καθημερινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης (στο παρελθόν) είχαν βαρετή υπόθεση, προχειρογραμμένο σενάριο, απαράδεκτη σκηνοθεσία και χείριστες ερμηνείες. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε αυτή τη σειρά. Υπάρχει σαφής και ενδιαφέρουσα υπόθεση και η σειρά αυτή θυμίζει, κάλλιστα, εβδομαδιαία σειρά, αφού λείπουν προχειρότητες και λάθη. Τη σειρά επιβράβευσε ο κόσμος, αφού τα μηχανάκια της Agb πήρα φωτιά και χτύπησαν περίπου''45%". Λέτε να συνεχιστούν αυτές οι τόσο καλές τηλεθεάσεις;

''Έμφραγμα υπέστη ο Μαλέλης"
Ο Σταμάτης Μαλέλης υπέστη το πρωί της Δευτέρας έμφραγμα του μουκαρδίου. Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο STAR, έχει συγκλονίσει στο παρελθόν με τις δηλώσεις του περί κατάθληιψης και απόπειρας αυτοκτονίας. Όμως, μέσα από το βιβίο του,''Το τέρας κι εγώ", απέδειξε ότι ο καθένας μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να επιστρέψει δριμύτερος και πιο δυνατός στη ζωή του. Ο Σταμάτης Μαλέλης φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε πολλούς, αφού πάρα πολλοί αγωνιούν για την υγεία του. Του εύχομαι να έχει ταχεία ανάρρωση, να επιστρέψει πιο δυναμικός στη δουλειά του και να βγει αλώβητος από αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

"Απλήρωτοι 'Βασιλιάδες' σε επανάληψη"
Τελικά, μόνο βασιλιάδες δεν είναι οι πρωταγωνιστές της πετυχημένης καθημερινής σειράς του Mega, ''Βασιλιάδες". Πριν και κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού, ουκ ολίγες φορές διαβάσαμε συνεντεύξεις συντελεστών της σειράς, οι οποίοι είναι αγανακτισμένοι, εξαιτίας του ότι εργάζονται σκληρά για αυτή τη σειρά και δεν πληρώνονται! Το Mega ξέρει πολύ καλά να προκαλεί τους πάντες. Όχι μόνο δεν πληρώνει τους συντελεστές της σειράς, αλλά το βάζει σε επανάληψη, κάθε μέρα 9-10 το βράδυ, για να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της σειράς στο έπακρο.

 " Πρεμιέρα β'κύκλου 'Αμαρτήματος' ''
Στις 16 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς ''Το αμάρτημα της μητρός μου'' του Αλέξανδρου Ρήγα. Την ώρα που οι υπόλοιπες σειρές έχουν παγώσει, ο Αnt1 κάνει την έκπληξη και ρίχνει στη μάχη τη σειρά αυτή για βελτιώσει το μέσο όρο των τηλεθεάσεων.






ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ!

ΤΕΛΟΣ 7ου ΑΡΘΡΟΥ


ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Παντελής Αναστασόπουλος
delicekin@gmail.com




Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. DEN KSERW AN TA PROSEKSATE, O ANT1 ME TA NEA MHXANIMATA EINAI LIGA DEUTERA PIO MPROSTA AP OLOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αμάρτημα θα σκίσει νομίζω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΠΟΨΕ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΟ GREYS ANATOMY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδια,τα κλεμμενα ονειρα επιτυχημενη σειρα?πιο προχειρη δεν εχει γινει,ανεξρατητως εποχης..ακομη και τεχνητη βροχη βαζουν η οποια κανει μπαμ..χιλιες φορες καλυτερα να βαζαν μεξικανικο η τουρκικο,παντα σε σχεση με αυτη τη σειρα...τεσπα ο καθενας εχει τη γνωμη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !