Τηλεκαρφώματα "9" - Νίκη Ομπάμα – Πρεμιέρα γι το Πρωινό μου – Η γλυκιά Σταματίνα – Νέα σειρά για Ρώμα

0
Μία ακόμη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και τα Τηλεκαρφώματα είναι και πάλι εδώ!

Μπορεί εμείς σα χώρα να μην έχουμε στον ήλιο μοίρα, μπορεί τα μέτρα που έρχονται να μας ισοπεδώσουν, μπορεί οι απεργίες να παραλύουν την κυκλοφορία και τις υπηρεσίες όμως η Αμερική έχει ένα λόγο να χαίρεται. Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από το αποτέλεσμα των εκλογών και την ανάδειξη του προέδρου της Αμερικής Μπάρακ Ομπάμα για δεύτερη τετραετία. Ο Ομπάμα κέρδισε με καθαρή νίκη και αυτές τις εκλογές με αντίπαλό του τον Μιτ Ρόμνεϊ. Ελπίζουμε με τη νίκη του αυτή να βοηθήσει την Ευρώπη και κατ’ επέκταση τη χώρα μας. 

Πρεμιέρα είχαμε αυτή την εβδομάδα για το «Πρωινό μου» στο Mega, το μοναδικό πρωινό πλέον της ελληνικής τηλεόρασης, μετά κόπων και βασάνων. Η εκπομπή κατάφερε μετά από αλλεπάλληλες αναβολές να βγει στον αέρα την Τετάρτη με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αρκετά τρακαρισμένους αρχικά αλλά και πολύ χαρούμενους. Το σκηνικό μύρισε Χριστούγεννα αφού το πλατό ήταν στολισμένο και οι συνεργάτες τραγουδούσαν τα κάλαντα. Πώς αλλάζουν οι εποχές.. Κάποτε οι εκπομπές ξεκινούσαν και ακόμη θαυμάζαμε το μαύρισμα των παρουσιαστών και τώρα βγαίνουν φορώντας αγιοβασιλιάτικα σκουφιά!

Πραγματικά μ’ έχει ενθουσιάσει η προσπάθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Στην εκπομπή της FTHIS TV, βάζει τα δυνατά της για να είναι γλυκιά και ευγενική, ενώ παράλληλα δίνει χρόνο στους καλεσμένους της για να πουν αυτά που θέλουν. Παρ’  όλα αυτά κοιτάζει συνεχώς στο monitor για να δει τι χρόνος της απομένει και τους κόβει πριν ολοκληρώσουν. Πολύ άγχος έχει αυτό το κορίτσι, ας χαλαρώσει λίγο επιτέλους..

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Tv  Έθνος ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρότεινε με τίτλο «Βαβέλ». Πιθανοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η αγαπημένη του φίλη Μαρία Λεκάκη. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας είπε σε άλλη του συνέντευξη για τη σειρά, ότι θα γυριστεί σε στούντιο με τρεις κάμερες . Τουλάχιστον cameramen θα έχει ή θα είναι αυτόματες? Είναι απίστευτο τελικά με ποιους τρόπους προσπαθούν να μειώσουν το budget των εκπομπών και των σίριαλ!

Σας αφήνω και σήμερα και μην ξεχνάτε η ζωή είναι μικρή για να μας παίρνει από κάτω..

effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !