Τα πάντα για την νέα Ελληνική σειρά του ΑΝΤ1"Δείξε μου τον φίλο σου"

15
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1.

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, είναι η νεανική κωμική σειρά που έρχεται αυτή τη σεζόν στον ΑΝΤ1. Μια εξαμελής παρέα αποτελούμενη από 3 αγόρια και 3 κορίτσια δίνει ραντεβού στους δέκτες μας και μας γυρίζει στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας, τα φοιτητικά!

Πρωταγωνιστές είναι: ο Γιώργος (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Άγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό όμως που τον κρατάει πίσω είναι πως είναι υπερβολικά ντροπαλός! Αλλά αν και τα 3 αγόρια σπουδάζουν μαθηματικοί, η τετράγωνη λογική δεν φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο.

Όσο για τα κορίτσια της παρέας, κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Πολλές φορές πηγαίνει γυρεύοντας, αλλά μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, πηγαίνει ξανά στον Γιώργο. Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και το μότο της είναι πως: όλα μπορούν να συμβούν! Πιστεύει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτα που δεν την ενδιαφέρει. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.

Από αυτή την παρέα δε λείπει τίποτα, αφού η ζωή των πρωταγωνιστών έχει τα πάντα! Χαρές και λύπες, έρωτες και χωρισμούς, επιτυχίες και λάθη, συμμαχίες και συγκρούσεις. Έχουν νιάτα, τρέλα, πλάκα, πείσμα, χιούμορ, πάθος και δηλώνουν: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… στον ΑΝΤ1!

Σενάριο: Δήμητρα Πούλκου, Σπύρος Κορωνιώτης
Σκηνοθεσία: Άκης Σταματιάδης
Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Τσάβαλου , Βάλια Πάτσιου , Μαρία Σαλτίρη , Άγγελος Μπούρας , Πυγμαλίων Δαδακαρίδης , Ασπασία Τζιτζικάκη , Δημήτρης Τζουμάκης , Τίνα Αλεξοπούλου , Δέσποινα Μοίρου , Τόμμυ Σκλάβος (Αλέξανδρος)


Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Tvnea,η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή (δεν αποκλείεται η Δευτέρα) στις 22.00.Πρεμιέρα,στις 14/12!

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παιδια ζηταμε συγνωμη για πριν. Δεν ειναι σειρά του Μανουσάκη οπως μας ενημερωσε ο ΑΝΤ1 πριν λίγα λεπτά.
    Διαβάστε τα πάντα για αυτη την σειρά.
    Για την πρεμιέρα ακόμα δεν υπάρχει σταθερη ημερομηνια.Για αρχή κρατήστε το Παρασκευή στις 22:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den eine ellliniki.Eine kypriaki seira pou exei provli8ei ap'ton ant1 kyprou prin 5-6 xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν γινει γυρισματα απο το 2005 ή η σειρα γυριστηκε πρόσφατα?Μιλαμε για πόσα επεισόδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειναι Κυπριακή η σειρά. Αυτο που διαβαζεις ειναι το Δελτιο τυπου του ΑΝΤ1 που θα σταλει σε λίγες ημερες στους τηλεοπτικους συντάκτες.

    Η σειρα δεν εχει παιξει πουθενα.Έχουν γινει τα γυρισματα απο το 2005.

    Η Κυπριακή σειρά ειναι με τους Γιώργος Ζένιος, Κώστας Δημητρίου, Πόπη Αβραάμ, Θέα Χριστοδουλίδου, Έλενα Χριστοφή, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Μαριάννα Σάντη. Σενάριο ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ηξερα οτι ο ΑΝΤ1 εκτος απο το περσυνο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙΩ ΡΑΙΟΣ ειχε στα συρταρια και αλλη σειρα γυρισμενη. Λαγους από το καπέλο βγάζει αυτό το κανάλι. Το θέμα είναι να μην την καψει στον προγραμματισμό όπως συνήθως κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4:21 μ.μ.
    Για να σου πω την αλήθεια φίλε, ουτε εγω ηξερα οτι υπάρχει τετοια σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paidia egw ti thumamai afti ti seira prepei na itan tin xronia pou eixe o ant1 kai to tha breis to daskalo sou.paizei i katerina tsavalou mipws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 20 επεισόδια ειναι παιδια. Ναι ειναι και η Κατερίνα Τσάβαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4 και 12 τι εννοείς την θυμάσαι;;;; Είχε βγει;;;η διαφημίζοτανε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λες να γίνει Γιώργο!; Θα πάει καλά;;;;;;; Μόνο να μην την κάψει ο ΑΝΤ1 όπως το αμάρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είχε παίξει trailer τότε ο Αντ1 αλλά τελικά η σειρά δε βγήκε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως και την θυμήθηκαν οχτώ χρόνια μετά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου φαίνεται περίεργη η κίνηση του ΑΝΤ1 να βγάλει αυτή την σειρά! Προς θεού πολύ καλά κάνει αλλά μου φαίνετε κάπως άκυρο που δεν είχε μαθευτεί τίποτα παραέξω όλα γίναν πολύ γρήγορα καιδε θυμόταν σχεδόν κανείς την ύπαρξη της!!!μπράβο ΑΝΤ1!αν και λίγο κουλό να έχει γυρισμένη εδώ και εφτά χρόνια την σειρά στο συρτάρι! Συμφωνείτε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα θα ξεκινησει μεσα στο μηνα ή ακυρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !