ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Yπέγραψε και ο Ευαγγελινός

Χρηστος Γ
4
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ TVNEA:Μετά την αποκλειστική μας είδηση για την υπογραφή της Ζέτας Μακρυπούλια,αίσιo τέλος είχε το...θρίλερ των διαπραγματεύσεων με τον Φωκά Ευαγγελινό.Ο γνωστός χορογράφος τα 'βρήκε' με την παραγωγή του DWTS,και τελικά θα είναι στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Χωρίς...απουσίες λοιπόν κυλά η προετοιμασία της παραγωγής,με όλα τα 'όπλα' διαθέσιμα!

Διαβάστε ακόμα την ανάρτηση που πρώτα έβγαλε το TvNea όπου και διαψεύδει την αρνητική απάντηση του προς τον ΑΝΤ1 (Κάνε κλικ εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για αλλη μια φορα το TvNea μπροστά απ ολους. Απο την Πέμπτη σας ενημερωσαμε οτι τα σχετικα δημοσιευματα για οχι του Φωκα στον ΑΝΤ1 ειναι ψευτικα. Μηπως τελικα μερικοι θα πρεπει να βγάλουν καμια αναρτηση συγνωμης για παραπληροφορηση? Δειτε τηνσ χετική μας αναρτηση κι εδώ http://tvnea.blogspot.gr/2012/10/dwts-3-t-tvnea-dwts.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ξεκινήσουν βάζοντας την πηγή είδησης...Φυσικά,δεν ισχύει για όλα τα sites.Αρκετοί συνάδελφοι επιδεικνύουν σεβασμό & επαγγελματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισχύει αυτό που λέτε περί εγκυρότητας, αλλά σιγά στην Ελλάδα είστε, μην περιμένουνε τέτοιου είδους ευαισθησίες.Δυστυχώς.
    Ο Αγγέλου υπέγραψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτό και εμείς μαθαίνουμε τα νέα μόνο από το Tv Nea. Είστε πάντα σωστά ενημερωμένοι και ξέρουμε πως αυτό που γράφεται θα είναι η αλήθεια. Να είστε πάντα καλά παιδιά να μας κρατάτε καλή παρέα. Αλήθεια έχω και εγώ απορία αν ο Αγγέλου υπέγραψε. Εύχομαι να είναι γιατί τον πάω πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !