'Κρατάει o Πύργος του Downton'

Χρηστος Γ
3
ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ AGB?40άρισε...ξανά η ASI*Προβληματίζει η Μελέτη* Δε..λέει να πάρει κεφάλι ο Ant1 στην prime time.
Μάλλον θα αισθάνονται χαρούμενοι οι Σκορδολιαγκαίοι,καθώς η 'Asi' ολοκληρώνεται σιγά-σιγά.Το χθεσινό 40% (και τα σταθερά ποσοστά άνω του 35) καταδεικνύουν πως η δυναμική του σήριαλ είναι εντυπωσιακή στο κοινό που βλέπει το πρωί τηλεόραση.Συνολικά βέβαια,ο Ant1 μόνο κερδισμένος δεν είναι, καθώς η prime time συνεχίζει να καθιζάνει, έχοντας χάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές το βράδυ με την μετακόμιση της Asi.Χθες,το κανάλι έμεινε σταθερά 3ο στο κοινό 15-44.
-Η Sila παρέμεινε οριακά πρώτη,στη μάχη με τον 'αντίπαλο' Σουλειμάν,ενώ το 'DownTon Abbey' κράτησε το κοινό του με 11.5%.Η επίδοση αυτή ήταν καλύτερη απ'τα ποσοστά του Greys Anatomy.
-Οσο για τη μάχη της daytime?Η Μενεγάκη έχει πάρει φόρα τις τελευταίες ημέρες,κάτι που πιθανότατα εξηγείται κι από τους δυνατούς καλεσμένους.Χαμηλά ποσοστά για τη Μελέτη,που βλέπει την έταιρη 'βασίλισσα' του Star Τατιάνα να χτυπά 20άρια στο σύνολο,αλλά και αξιοπρεπή νούμερα στα νεανικά κοινά...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η Μενεγακη τους καλεσμενους της τους βγαζει μετα τις τρεις.Λαθος της γιατι θα μπορουσε να κανει περισσοτερα νουμερα.Ειναι ανεβασμενη απο την πρωτη ωρα και οχι 45 λεπτα πριν το τελος.Η Μελετη εχει καποια ενδιαφεροντα θεμματα αλλα δεν τραβαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to greys anatomy einai epanalhpsh paidia, pote ma pote epanalhpsh ksenou programamtos den ekane megala nouemra, den eida omws na sxoliazeis ta monopsifia tis paraskeuhs tou DownTown Abbey, gia emena h seira einai aidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε νομιζω οτι η φορα της Μενεγακη να οφειλετε στους ομολογουμενως πολυ καλους καλεσμενους,τα νουμερα αλλα λενε..απο τις 3 και τεταρτο και μετα(ωρα που μπαινουν οι καλεσμενοι) σημειωνει πολυ χαμηλοτερα απ'οτι στην καρδια της εκπομπης αλλα και στην αρχη της!Κοινως τα υψηλα της νουμερα οφειλονται στις στηλες που εχει καθιερωσει η εκπομπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !