Πρεμιέρα για το πολυβραβευμένο Borgen (22.05,NET)

Χρηστος Γ
2
ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ:Η μεγάλη δανέζικη σχολή επιστρέφει με μια εξαιρετική σειρά για την πολιτική και την εξουσία, μεταφέροντας τη μαγεία του κινηματογράφου στη μικρή οθόνη.
Η πολιτική σειρά που έγινε πρώτο θέμα στον Λευκό Οίκο και τη Downing St., ρίχνει φως στους σκοτεινούς διαδρόμους της εξουσίας, εκεί που η πολιτική γίνεται δράμα και οι πρωταγωνιστές της κεντρικής σκηνής απειλούνται από τους «κομπάρσους». Μια σειρά για τα πολιτικά πάθη, που μάγεψε κοινό και κριτικούς, προκαλώντας … φανατισμό στην τηλεθέαση!

Κεντρικό πρόσωπο είναι η Brigitte Nyborg, μια φιλόδοξη νεαρή πολιτικός, η οποία καταφέρνει να εξασφαλίσει μια περίλαμπρη νίκη για το κόμμα της και να αναρριχηθεί στον πρωθυπουργικό θώκο. Έρχεται έτσι αντιμέτωπη με την πολιτική ίντριγκα, προσπαθώντας καθημερινά να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τη σκοτεινή πλευρά της εξουσίας και τους ανθρώπους που την περιστοιχίζουν.
Στην ομάδα των στενών συνεργατών της ξεχωρίζουν ο κυνικός σύμβουλος επικοινωνίας Kasper και η δημοσιογράφος Katrine, που δουλεύει μεθοδευμένα για τη δημόσια εικόνα της Brigitte.
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:  Η αντίστροφη μέτρηση για τη μέρα των εκλογών έχει αρχίσει και είναι γεμάτη εκπλήξεις σε πολλά μέτωπα καθώς στη Δανία ετοιμάζονται για κοινοβουλευτικές εκλογές. Η Μπριγκίτε Νάιμποργκ που για πρώτη φορά ως πρόεδρος του κόμματος κατεβαίνει σε εκλογές αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αγνοήσει τις οδηγίες των συμβούλων της και να κάνει αυτό που πιστεύει. Άραγε οι ψηφοφόροι θα την επιβραβεύσουν ή θα την τιμωρήσουν για αυτή της την επιλογή. Σ’ έναν επαγγελματικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αγώνα με έπαθλο την εξουσία τόσο ο Σύμβουλος Τύπου Κάσπερ Τζουλ όσο και η δημοσιογράφος Κατρίν Φόνσμαρκ τίθενται στο περιθώριο.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ BORGEN, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ Π.Χ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει το Borgen. Είναι απίστευτο, το λάτρεψα από την πρώτη σκηνή. Μπράβο στη ΝΕΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !