Τα πρωινά του ραδιοφώνου!

3
Μπορεί στην τηλεόραση η πρωινή ζώνη να καταστρέφεται χρόνο με τον χρόνο,όμως στο ραδιόφωνο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά,αφού υπάρχουν δεκάδες εκπομπές εκείνη την ώρα.

Η πρωινή μάχη στα fm έχει φουντώσει για τα καλά...Στον ρυθμό 949 η Μαρία Ηλιάκη,ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου ανεβάζουν τη διάθεση των ακροατών τους κάθε πρωί,προσπαθώντας να αποκτήσουν το δικό τους μεγάλο μερίδιο στις ακροαματικότητες.Μοναδικό πρόβλημα η τρίτη της παρέας,η οποία μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει δέσει με τους άλλους 2.

Από την άλλη,η εκπομπή στον Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου,τη Μαρία Κωστάκη και το Γιώργο Λιανό έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μηνά και μέχρι στιγμής δεν έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.Πολλές φωνές,για το τίποτα και πολύ μπλα μπλα ανάμεσα στα τραγούδια.

Στον Δρόμος 89,8 συναντάμε τον Βαγγέλη Περρή και την Έλενα Παπαβασιλείου.Το συγκεκριμένο δίδυμο έχει αποκτήσει χημεία και παρατηρούμε στην εκπομπή πολλά σεξιστικά σχόλια,τα οποία ίσως να είναι(για κάποιους)ενοχλητικά πρωί πρωί.

Στο Mad106,2 έχουμε το πρωινό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,τον Σταμάτη και το Νίκο.Υπάρχει χιούμορ,υπάρχει κέφι,αλλά μερικές φορές γίνονται πολλά παιδιαρίσματα,με αποτέλεσμα να χάνουν μεγάλο κοινό.


Στον Vfm88,3 έχουμε τη Νάντια Μπουλέ και τη Μαρία Κωνσταντάκη!Ένα πρωινό με πολύ κέφι.Οι 2 τους έχουν δέσει πάρα πολύ,αφού είναι μαζί περίπου 3 χρόνια.Το κακό της υπόθεσης,ότι η Νάντια φεύγει από τον σταθμό,άφού είναι απλήρωτοι και πάει μαζί με τον Άρη Καβατζίκη στον νέο Easy97,2.(καλύ επιτυχία)

Σήμερα ξεκίνησαν εκπομπή η Κατερίνα Αθανασίου με τον Δημήτρη Ψεματίκα στον Galaxy92.Έλειπαν περίπου  μήνες και πλήθος ακροατών τους αναζητούσε συνεχώς.Είναι μαζί 10 χρόνια,άρα υπάρχει μεταξύ τους τεράστια χημεία.Το θέμα είναι αν υπάρχει χημεία μεταξύ αυτών και του σταθμού,αφού ο Galaxy είχε συνηθίσει  τους ακροατές τους σε άλλου είδους παραγωγών.

Στο Athens Dee Jay95, το πρωινό με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στο Breakfast fm είναι ένα από τα ελάχιστα πρωινά,που έχει τόσους παραγωγούς που συμμετέχουν στην εκπομπή,κάτι το οποίο μόνο θετικό είναι.Επίσης από τα ελάχιστα πρωινά,που δεν σε κουράζουν.

Ένα διαφορετικό πρωινό ακούμε από τον Στάθη Παπούλια στον Rock fm969,με πολύ ροκ μουσική και λίγα λόγια.Μας ενημερώνει καθημερινά,για τα θέματα επικαιρότητας,έρευνες και ελάχιστο lifestyle.Ότι πρέπει για τους fans της ροκ μουσικής.


Στον Orange93,2 στις 9 ακριβώς ξεκινάνε ο Διονύσης Καστόρας και ο Δημήτρης Δημητρίου.Το αρνητικό είναι ότι ξεκινάνε τόσο αργά,που οι περισσότεροι ακροατές έχουν συντονιστεί από προηγούμενες ώρες σε άλλο σταθμό.2 άνδρες,που δεν έχουν καλή χημεία και ένας σταθμός,που αντιμετωπίζει άπειρα τεχνικά προβλήματα.




Αυτά είναι τα πρωινά στα μουσικά ραδιόφωνα,τα οποία ξεχωρίζουν.Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποια,αλλά δεν ήθελα να κρίνω κάτι,αν δεν το έχω ακούσει.     Εσείς τι ακούτε κάθε πρωί?

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ άκουγα Nitro, αλλά έφυγαν τα δύο κορίτσια και το πρωινό χάλασε και έπεσε επίπεδο. Τώρα το προσπαθώ με Τράγκα, αλλά μετά από λίγο με κουράζει και βάζω μουσική. Βαρέθηκα τους τηλεοπτικούς στο ραδιόφωνο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ο διαχωρισμός πια. Κάποτε το ραδιόφωνο ήταν για τους έξυπνους και η τηλεόραση για τους όμορφους. Γιατί πρέπει να ακούμε τη Μπουλέ, την Παπαβασιλείου, τη Δούκισσα κλπ επειδή έχουν ωραίο σώμα; Ποιος ακούει ράδιο με αυτά τα κριτήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To proino tou Mixali ston Athens Dj ksexasate, opws kai ayto tou Nova Sport FM (kanoun kai syndesi me ton Sfera gia ena 10lepto stia 07:50)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ton Athens DeeJay ksexasate to Prwi..Den nomizw na yparxei kalytero proino! Exete balei ola ta asxeta! Kalimera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !