Ανατροπή στις auditions του Πρωινού mou?

Χρηστος Γ
7
Φέτος, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα δούμε την Μαίρη Συνατσάκη, αφού το κανάλι της Μεσογείων δεν θέλει να την «κάψει» μιας και θα παρουσιάσει το Master Chef! Αλλά ούτε τον Τάσο Θεοδώρου, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο!
Πολλοί πέρασαν από casting για την εκπομπή, αλλά ποιοι είναι οι τυχεροί; Ποιοι θα κάτσουν στο πάνελ; Κανένας! Καλά διαβάσατε κανένα νέο πρόσωπο δεν θα στελεχώσει την εκπομπή, έτσι αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού!
Τα στελέχη του Mega είχαν από καιρό αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να κάνουν αλλαγές και να προσθέσουν πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες, θεωρώντας δε πολύ δικαιολογημένα, ότι η αύξηση των προσώπων, δεν πρόκειται να φέρει αύξηση και στις ήδη υψηλές τηλεθεάσεις. Οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού αποφάσισαν τα χρήματα που έχουν στη διάθεσή τους για το «Πρωινό mou», να μην τα δώσουν σε κάποιον πανελίστα, αλλά σε κάποιους δημοσιογράφους που θα καλύπτουν θέματα για την εκπομπή.
Έτσι λοιπόν τα θέματα θα τα σχολιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και στην παρέα τους θα έχουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA κάνουν λόγο για συμμετοχή του Ανδρέα Δερμιτζάκη (Πρώτο Θέμα) στην εκπομπή.Εν αναμονεί....

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Na dw ti tyxi tha exoun apenanti ston Papadaki kai tin Asi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρωινό μου πάλι πρώτο θα ναι και με Υψηλά ποσοστά! Τώρα η Ασι όσο παίζει θα χει καλά ποσοστά αλλά όχι τόσο καλά όσο το πρωινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:28 μ.μ.
    Για να δουμε... αν και νομιζω πως θα πρεπει να κρατήσουν μικρο καλάθι... Η Asi έχτισε κοινό και πλησιαζει και προς το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ANT1 prepei na to ekmetaleytei kai na frontisei apo tora na agorasei neo tourkiko gia to keno twn 12:00-13:00 poy tha prokypsei meta to telos tis Asi... Einai terastia eykairia gia mia endexomeni protia se oli tin psyxagogiki zoni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο Π να σε ρωτήσω! Διάβασα στο blog σας ότι η ΓκαΛενα βελίκοβα παίζει να είναι στην επιτροπή! Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πέντε στην επιτροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An den kanw lathos, to blog elege gia xorografo (opws einai px o Ladas poy fetos apoxorise)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει μια φημολογία πως θα είναι στη θέση του Φωκά,σε περίπτωση που δεν υπογράψει.Το δικό μας ρεπορτάζ το διαψεύδει.Ο Ευαγγελινός θα είναι στο DWTS,εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !