Τηλεκαρφώματα «7» - Νότης: “Δεν πληρώνω το χαράτσι” – Αγγλικές σειρές ή τούρκικες? –Η δυναμική επιστροφή του Λάκη – Πρεμιέρα για το “Ράδιο Αρβύλα”

2

Καλώς ήρθατε κι αυτή τη φορά στα Τηλεκαρφώματα. Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες, τις Δημητρούλες και φυσικά στην πόλη μου Θεσσαλονίκη που γιορτάζει τον πολιούχο της. Ας δούμε όμως τι συνέβη και αυτή την εβδομάδα.

Έδωσε και πάλι το στίγμα του ο Νότης Σφακιανάκης μετά από αρκετό καιρό. Σε συνέντευξή του στην Τατιάνα και στο «Μίλα», τα έβαλε για ακόμη μια φορά με τους κυβερνώντες και το σάπιο σύστημα, τονίζοντας ότι δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη. Αποκάλυψε δε, πως δεν πληρώνει το χαράτσι και πως σε λίγο οι Έλληνες στη χώρα θα αποτελούν τη μειονότητα. Μόνο δύο ερωτήματα θα ήθελα να θέσω: Πρώτον, πώς λες να νιώθουν όλοι αυτοί οι Έλληνες που στερούνται για να πληρώσουν τη ΔΕΗ όταν σ’ ακούν να τα λες αυτά, και δεύτερον για ποια μειονότητα μιλάς Νότη, η γυναίκα σου δεν είναι Αγγλίδα?

Και αυτή την εβδομάδα, η τηλεθέαση των νέων καλογυρισμένων σειρών της ΝΕΤ δεν κατάφεραν να κερδίσουν μεγάλο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού. Φαίνεται ότι ο Σουλεϊμάν είναι περισσότερο Μεγαλοπρεπής απ’ ότι νομίζαμε… Ίσως είναι δύσκολο να στραφούμε απότομα σε νέες και άλλου είδους σειρές όμως αξίζει τον κόπο. Επιλέξτε μία από αυτές (κατά προτίμηση τον Πύργο του Downton, εξαιρετική παραγωγή) και δε θα χάσατε. Σύντομα οι περιπέτειες στο Βόσπορο θα αποτελούν πια παρελθόν.

Μεγάλη πρεμιέρα είχαμε την Τρίτη για το Λάκη Λαζόπουλο και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σε νέο σκηνικό. Μετά από τόσους μήνες ο Λάκης επανήλθε δυναμικά και φυσικά ήταν απολαυστικός με το καυστικό του χιούμορ, όπως κάθε φορά στην αρχή της σαιζόν. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μην κάνει κοιλιά στην πορεία. Δε θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του η καλή του φίλη Χρύσα Ρώπα, όμως η έκπληξη της βραδιάς ήταν η αγαπημένη και αγέραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Πραγματικά αυτή η γυναίκα έχει ανακαλύψει το ελιξίριο της νεότητας? Αν σας πω την ηλικία της δε θα το πιστεύετε..

Τέλος να πω, ότι με αγωνία περιμένουμε την έναρξη του «Ράδιο Αρβύλα» την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 στον ΑΝΤ1. Άντε βρε παιδιά, που είστε τόσο καιρό, ακόμα ρακέτες παίζεται,? Φθινοπώριασε για τα καλά. Αντώνη φτάνει με το μαύρισμα, θα πάθεις τίποτα! Στάθη τα ανέκδοτά σου μας δρόσιζαν το καλοκαίρι, αναμένουμε όμως τα καινούργια!


Σας χαιρετώ και σήμερα, να περάσετε όμορφα, να ξεκουραστείτε και να έχουμε μία ήρεμη, εορταστική 28η Οκτωβρίου!


effiek33@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kαλα μην θεοποιουμε κ τα αγγλικα σηριαλ καλα ειναι αλλα μην τρελλαινομαστε κιολας. Επειδη εχω παρακολουθησει αρκετα δεν μπορω να πω οτι με συνεπηραν . Γενικα το υφος κ η ατμοσφαιρα τους ειναι καπως . Μην απαξιωνουμε δουλειες ανθρωπων μονο κ μονο λογο της χωρας παραγωγης τους. Ενταξει δεν αρεσουν σε ολους οι τουρκικες σειρες αυτο ειναι σεβαστο. Απλα ειναι ακατανοητο αυτο το μαινος εναντιον τους κ τα απαξιωτικα σχολια του αρθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το άρθρο σου; Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !