Τηλεκοντρόλ:Βράδυ ξανά στον ΑΝΤ1;-Νεκρό MEGA-Ανανέωση ΑΝΤ1-Κράτα γερά-Downtown Abbey-Αννίτα SOS

7
Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ.Στο σημερινό μας στόχαστρο: Ο ΑΝΤ1 επανεξετάζει το "Βράδυ";Ποιο ήταν το 2ο ζευγάρι επώνυμων καλεσμένων στο «Κράτα γερά»; Η αυτοκριτική του Mega στη νέα καμπάνια του,οι αλλαγές του ΑΝΤ1, η Νεα ενδιαφέρουσα σειρά Downtown Abbey αλλά και η Αννίτα που τωρα καταλάβαμε γιατί φωνάζουν SOS οι τηλεθεατές..

Ο ΑΝΤ1 δίνει πράσινο φως στο "Βράδυ";
 Μεγάλες πιθανότητες να βγει τελικά το Βράδυ με  στον ΑΝΤ1 απέκτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Πληροφορίες του TvNea θέλουν τον σταθμό να δίνει την τελική του απάντηση αυτη την εβδομάδα που μιλάμε.
Πάντως μπορεί η εκπομπή  να είχε παγώσει για τα καλά μάλιστα, αυτή την στιγμή που μιλάμε ο ΑΝΤ1 το θεωρεί σχεδόν σιγουρο οτι θα το έχει στο Α μισο.
Για περισσότερα σύντομα.


ΜΕGA:Αυτοκριτική η κάτι άλλο.
Όλοι θα είδατε την νέα καμπανιά του Mega. Ομολογουμένως για τις εποχές που ζούμε η Καμπάνια είναι πολύ ενδιαφέρουσα αν και μερικά λίγο χαζά κι αλλά λίγο έως πολύ εκτός.
Ένα από τα σπιτάκια που θεωρώ πολύ χαζό αλλά και πολύ εκτός είναι κι αυτό με το γραφείο τελετών. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το ίδιο το Mega παραδέχεται ότι το κανάλι είναι νεκρό. Μα την Πανάγια.. αλήθεια σας λέω…Το «κοράκι» του γραφείου ρωτά τον κύριο Σόλωνα, ποιοι είναι όλοι αυτοί που αποδήμησαν εις Κύριον! Ο κύριος Σόλων νεκροθάφτης το πρωί και καναλάρχης το βράδυ, κάνει το σταυρό του και μακαρίζει τους πεθαμένους στα έργα του MEGA λέγοντας: «Να είστε καλά εκεί που είστε. Εσείς κάνατε το κανάλι αυτό που είναι» . Δηλαδή ένα πεθαμένο κανάλι… Σωστά;
Δείτε το τρειλερ


 Downtown Abbey :Ελπίδα για καλή τηλεόραση 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά έκανε την Δευτέρα πρεμιέρα, το Downtown Abbey.
Δεν θα σταθω στο επίμαχο κόψιμο γιατί νομίζω πως όλα τα κανάλια στην ελληνική τηλεόραση στην ώρα που έπαιζε θα το έκαναν… Ελπίζουμε, το ελληνικό κοινό να στηρίξει κι άλλο τις εξαιρετικές αυτές παραγωγές.

Ποιο ήταν το 2ο ζευγάρι επώνυμων καλεσμένων στο «Κράτα γερά»
 Συνεχίζει πυρετωδώς τα γυρίσματα ο Γιώργος Λιανός και η εκπομπή Κράτα Γερά. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη με τους Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και Πέτρος Ίμβριος κι όπως μαθαίνουμε το επεισόδιο αναμένετε σπαρταριστό... Χθες Τετάρτη έγινε το 2ο γύρισμα με άλλους 2 επωνύμους,η Ιωάννα Πηλιχού και ο Κώστας Καραφώτης μπήκαν κι αυτοί  σε διάφορες δοκιμασίες στο Allou Fan Park, μαζί μ'ένα ζευγάρι παικτών


Επιτέλους αλλαγές στην εικόνα του ΑΝΤ1.
Μετά από πάρα πολλά χρονιά ο ΑΝΤ1κανει αλλαγές στην εικόνα του. Ήδη το 16:9 μπήκε σε εφαρμογή ενώ με την μετακόμιση αναμένεται να βγουν τα πλια μηχανήματα του σταθμού και να μπουν νέας τεχνολογίας που θα βοηθήσουν πολύ τις εκπομπές με τα γραφικά αλλά και τα 3D που σκέφτονται να έχουν στο νέο τους δελτίο. Τα ID τους ήδη έχουν αλλαχτεί δίνοντας μια πιο μοντέρνα ματιά και μ’ένα μότο ζωής που δεν μας έχουν συνηθίσει τα κανάλια σε αυτά. Ευχή όλων μας οι αλλαγές να μην μείνουν μόνο σε αυτά, αλλά και στην συνολική εικόνα του σταθμού.. και κυρίως στις σειρές. Ο ΑΝΤ1 ήταν για πολλά χρόνια πρώτος στα νούμερα, μήπως μερικοί θα πρέπει να σκεφτούν πιο έξυπνα εκεί πέρα; Και δεν μιλάω μόνο για τα στελέχη του σταθμού, αλλά και στην ιδιοκτησία. Μήπως τελικά αντί να αγοράζουν κανάλια σε άλλες χώρες να κοιτάξουν και λίγο περισσότερο το κανάλι από το οποίο ξεκίνησαν… Πάντως αυτό που είχα γράψει για τις Κυπριακές σειρές (ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να τις δούμε και στην ελληνική τηλεόραση) από το ένα αυτί μπήκε, από το άλλο βρήκε.. Κρίμα….γιατί ο ΑΝΤ1 ΚΥΠΡΟΥ εχει πολύ αξιόλογες σειρές, καλύτερες μπορώ να πω κι από αυτές που είδαμε πέρσι στην Ελληνική Tv (ελάχιστων εξαιρέσεων το Πίσω στο σπίτι)

H Σταματίνα στο Πρωινό του ΑΝΤ1;
Μια και είμαι στον ΑΝΤ1 διαβάζω πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό ότι η Σταματινα πάει το πρωί. Δεν παίζει τέτοιο σενάριο. Πέραν αυτού, η ΑΣΙ όχι μονό πάει καλά, σαρώνει σε νούμερα τηλεθεατής ανεβάζοντας φυσικά τον ΑΝΤ1 και στο μέσο ορο τις ημέρας. Άλλωστε δεν έχει άλλη σειρά πού να χτυπάει 40νταρι στο σύνολο και 30νταρι στο νεανικό κοινό… Από Ιανουάριο όμως μάλλον δρομολογούνται να βγουν οι μαγειρικές και τα ζώδια…., όχι όμως η Σταματινα με το FTHIS TV οπού οι άνθρωποι του καναλιού δείχνουν να είναι ικανοποιημένοι. Άλλωστε το FTHIS TV θα έχει και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα το DWTS3 από Νοέμβριο.

 Αννίτα SOS :Ασχολίαστο
Κλείνοντας ήθελα να σχολιάσω και την πρεμιέρα του Αννιτα SOS..αλλά δεν θα το κάνω.
Εντύπωση με προκαλεί το γεγονός ότι ο ALPHA έκανε τέτοια εκπομπή την ώρα που κάνει αγώνα δρόμου για να αλλάξει το προφίλ του.


Αυτά τα λίγα για σήμερα παιδιά. Ραντεβού με το Τηλεκοντρόλ την επόμενη Πέμπτη εδώ στο TvNea . Μέχρι τότε τα αποκλειστικά θέματα κι όχι μόνο συνεχίζονται εδώ με την δυναμική συντακτική ομάδα του TvNea.
Για σχόλια παρατηρήσεις,
προτάσεις η οτιδήποτε άλλο στο email μου tvnea@hotmail.com


Γιώργος Π.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για αλλη μια φορα τελεια η στηλη. Μκαρι να βγει το Βραδυ, αυτο στο σποτακι του μεγκα το ειδα δει κι εγω, εχει πολυ πλακα αυτο χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλη η στηλη σου,διαφωνω μονο με το σχολιο σ για το σποτακι του μεγκα δν νομιζω οτι ηθελαν να εννοειθει οτι τ καναλι ειναι νεκρό,απλα ν πουν οτι αυτοι το εφεραν στην πρωτη θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3D???Plaka kanete?8a ekpempsei o ant1 se 3D?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια η στήλη σου και σήμερα! Εξαιρετική δουλειά! Καλά δε παλεύεται η Ανίτα! Στον κόσμο της! Το κράτα γερά πρέπει να χει πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:38 μ.μ

    3Dσήμα;Οχι βεβαια, απλα καποια γραφικά του Πρωινο ΑΝΤ1 και του κεντρικου δελτιου του ΑΝΤ1 θα γινουν 3D (οπως τοτε με τις εκλογες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να δώσουν πράσινο φως στο Βράδυ,μακάρι.Δεν τρελαίνομαι για τον Κωστόπουλο αλλά η εκπομπή μου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φυσικά και δεν εννοούν νεκρό κανάλι... πιθανότατα εννοούν ότι όλοι αυτοί στις κορνίζες που πέθαναν στα σίριαλ θυσιάστηκαν για να φτάσει ψηλά το κανάλι... είπαμε δε συμπαθούμε το mega, άλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !