TV-STARS: αγνοούνται!!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Στα 20 χρόνια – και κάτι – της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα είδαμε πράγματα και θάματα! Καινούρια πρόσωπα να βγαίνουν στο «γυαλί», εκπομπές να ξεφυτρώνουν από παντού, άνθρωποι να μπαίνουν και να βγαίνουν στα κανάλια! Κάποιοι από αυτούς κατόρθωσαν να βρίσκονται μέχρι και σήμερα στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής αρένας, άλλοι όμως σταδιακά… εξαφανίστηκαν, είτε μετά από μία μεγάλη επιτυχία, είτε μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να κρατηθούν στην τηλεόραση. Τι κάνουν άραγε σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιώργος Πολυχρονίου, η Άννα Δρούζα και η Μαίρη Μηλιαρέση; Εμείς ψάξαμε, τους ανακαλύψαμε και σας τους αποκαλύπτουμε!

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια Σοφία Αλιμπέρτη, μετά την τελευταία της επαφή με την τηλεόραση στο «Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο;» πριν 3 χρόνια στον Ant1, έχει περάσει πλέον σε φάση… αποτοξίνωσης! Δεν δείχνει διακαώς διατεθειμένη να επιστρέψει στο «γυαλί», αν και φήμες την ήθελαν στην παρουσίαση ενός νέου Σαββατιάτικου show στο Alter, πριν αντιμετωπίσει το κανάλι τις οικονομικές δυσκολίες. Κατά καιρούς, ο φακός συλλαμβάνει την Σοφία σε εξόδους, παραλίες και άλλα κοσμικά gala, αλλά αυτή δείχνει επικεντρωμένη στη ζωή της και στην ανατροφή των παιδιών της.

Έγκυος και μάλιστα οκτώ μηνών είναι το μοντέλο-παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία μαζί με τον σύντροφό της Λέοντα Πατίτσα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η Μαριέττα το 2008 παρουσίαζε για λογαριασμό του Alter την πρωινή εκπομπή «Η Ελλάδα παίζει», έκτοτε όμως αποσύρθηκε από την τηλεόραση. Μέσα στην αναζήτηση για κάτι καινούριο ήρθε η εγκυμοσύνη και η σκέψη να κυκλοφορήσει μία δική της σειρά από σαγιονάρες, σκέψη την οποία έκανε πραγματικότητα. Πάντως, η Μαριέττα έχει δηλώσει πως η τηλεόραση συνεχίζει να την ενδιαφέρει.

Ο άλλοτε τηλεοπτικός μεγαλοαστέρας Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται πως έχει χάσει πλέον την φαντασία και τη ενεργητικότητά του. Τη δεκαετία του ’90 αλλά και στις αρχές μέχρι και τα μέσα της επόμενης δεκαετίας βρισκόταν στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος. Έχει παρουσιάσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το 2009 επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες μετά από 3 χρόνια με την πρωινή εκπομπή «Παρέα με τον Αντρέα» στο Star, όμως τον… έφυγαν νωρίς λόγω της χαμηλότατης τηλεθέασης που σημείωνε (3-6%). Έκτοτε, παρουσίασε ένα show στην κυπριακή τηλεόραση.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο «μέντορας» της Ελένης Μενεγάκη, ο άνθρωπος που την έβγαλε στο «γυαλί» στη θρυλική «Mega Banca» στις αρχές της δεκαετίας του ’90 αποτελεί έναν ακόμη χαμένο αστέρα της τηλεόρασης. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής έχει εγκαταλείψει πλέον την ιδέα της τηλεπαρουσίασης και δραστηριοποιείται στον χώρο του ραδιοφώνου, παρουσιάζοντας δική του εκπομπή εκεί.

Μετά τις περίφημες συνεντεύξεις με την Έφη Σαρρή, τα βαρύγδουπα «αποκλειστικά» για την απόλυτη θεραπεία του καρκίνου με την περιβόητη «φραπελιά», μετά τα ρεπορτάζ στη σπηλιά του Νταβέλη και τα στοιχειωμένα σπίτια της Αθήνας, άλλη μία λαμπερή Tv-persona εξαφανίστηκε εντελώς από τον χώρο της τηλεόρασης. Ο λόγος; Μα φυσικά για την Άννα Δρούζα! 3μιση χρόνια μετά το απογευματινό… πολυμαγκαζίνο «Μπορώ», η Άννα διατηρεί χαμηλούς τόνους περνώντας στιγμές με την οικογένειά της και ουδέποτε έγινε σοβαρός λόγος για ενδεχόμενη επιστροφή της στο «γυαλί».

Για το τέλος, σας αφήσαμε την μία και μοναδική Μαίρη Μηλιαρέση. Η πρώην εστεμμένη Β’ Μις Ελλάς και παρουσιάστρια του επιτυχημένου «Ρουκ ζουκ» (στα μέσα της δεκατίας του ’90) δεν αποτελεί πλέον κομμάτι της τηλεοπτικής πραγματικότητας. Αντιθέτως, αν και έχει δηλώσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην TV και πάλι με το «Ρουκ ζουκ», η ίδια ασχολείται πλέον ενεργά με τις επιχειρήσεις, διατηρώντας bar-restaurant στου Ψυρρή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !