Δείτε το «αποκαλυπτικό» trailer της Ελεονώρας Μελέτη!

10



Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά και η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το trailer της εκπομπής της «Μεσημεριανή Μελέτη»!
Η ξανθιά παρουσιάστρια πιο σέξι από ποτέ παίζει με τον... τηλεθεατή της και του τονίζει ότι της έλειψε! Δείτε το εντυπωσιακό trailer της Ελεονώρας Μελέτη!

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε γιατί το βρίσκω ακαλαίσθητο( δεν είμαι πουριτανή, απλώς θεωρώ ότι είναι η ''εύκολη'' λύση για τη Μελέτη). Κατά τη γνώμη μου αν θέλει να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής ας αφήσει υπονοούμενα κλπ στα οποία κατέφευγε συνεχώς πέρυσι και ας δουλέψει περισσότερο για τα θέματα της εκπομπής και τους καλεσμένους.Δεν μπορεί το μόνο που παρουσιάζει η ομάδα της εκπομπής να είναι αναδημοσιεύσεις από εσάς π.χ και ο,τι άλλο τύχει να βρει στο ιντερνετ(ή ακόμη χειρότερα κάποιες φορές η συγκεκριμένη εκπομπή παρουσιάζει και ανύπαρκτα θέματα, τα οποία δεν ευσταθούν)...Χρειάζεται κανονικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ και περισσότερο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιακό trailer?Μάλλον δεν θα έχεις δεί και πολλά!Είναι ότι χειρότερο έχω δεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τρέϊλερ είναι χιουμοριστικό. Κι όποιος δεν το καταλαβαίνει, μάλλον δεν έχει χιούμορ. Δεν είναι ούτε "αισθησιακό", ούτε πλασάρει σαν sexy τη Μελέτη (που θυμίζει μάλλον περισσότερο... Βλαχοπούλου απ'ότι "γατούλα"). Και έχει καταφέρει να συζητηθεί. Ε, τί άλλο δηλαδή να θέλει να πετύχει ένα τρέϊλερ. Να συζητηθεί και να έχει πλάκα. Αρα, πέτυχε το στόχο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:44 μ.μ.
    SORRY KIOLAS ALLA DEN EISAI KATHOLOU ANTIKEIMENIKOS H KALUTERA ANTIKEIMENIKH... TO TREILER EINAI MIA XAZOMARA. DEN PETUXE TIPOTA APOLUTOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το οτι ήδη έχει 4-5 σχόλια, σημαίνει οτι πέτυχε το στόχο του, αρέσει ή δεν αρέσει. Και ο στόχος είναι να συζητηθεί, να σχολιαστεί, να "διχάσει" και να προκαλέσει αντιδράσεις. Τόσο απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PANTA SXOLIAZOUME EDW MESA TA PANTA, EINAI OLOFANERO OTI EISIA APO THN EKPOMPH, KALH PREMIERA EUXOMAI, PERA APO TO TREILER SAS BLEPOUME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταπληκτικό επιχείρημα! "Είναι ολοφάνερο οτι είσαι απο την εκπομπή" και τέλος! Τότε κι εγώ να σου απαντήσω δίχως επιχείρημα, οτι είναι ολοφάνερο οτι είσαι κακοπροαίρετος και θα "έκραζες" οποιοδήποτε τρέϊλερ έκανε η Μελέτη. Πραγματικά καταπληκτικός διάλογος! Ας ενηλικιωθούμε λοιπόν κι ας προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως έχουμε προαποφασίσει οτι είναι. Δεν κάνει κακό! Οσο για τα σχόλια, φυσικά και συζητάμε τα πάντα εδω μέσα, αλλά δεν είδα μέχρι τώρα κανένα σχόλιο π.χ για τρέϊλερ άλλων εκπομπών, όπως το "Δέστε τους", που σημαίνει οτι μέχρι τώρα δεν προκαλεί αντιδράσεις, δεν συζητιέται δηλαδή, αν και σκηνοθετικά είναι εξαιρετικό. Αυτό λοιπόν προσπαθώ να σου πω, με επιχειρήματα. Οτι το κάθε τρέϊερ (της Ελένης, της Μελέτη, του Φώτη, του Ευαγγελάτου, του οποιουδήποτε), έχει ένα και μόνο στόχο: Να προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις. Οχι να διακριθεί στο φεστιβαλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας. Τρέϊλερ εκπομπής είναι. "Θόρυβο" θέλει να προκαλέσει για να διαφημίσει το προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. asxhmo den to les to treiler alla oxi kai super

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:46 μ.μ.
    Μια χαζομάρα & μισή είναι!Μην επιμένεις να μας πείσεις πως είναι ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kaneis den to leei oute super, oute oraio. Min 8elete na katalavainete afto pou sas symferei. Omws sigoura katafere na prokalesei. Afto leme. Ki afto einai epityxia gia ena treiler. Na syziti8ei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !