Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Dancing»!

1

Σε τροχιά προετοιμασίας μπαίνουν σιγά-σιγά για το «Dancing with the stars» στον Ant1, καθώς όλα τα οικονομικά εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και σταδιακά ένα-ένα τα θέματα, που είναι να «κλειστούν» για να προχωρήσει η παραγωγή, λύνονται. Με το λαμπερό όνομα της Κάτιας Δανδουλάκη να βρίσκεται ως σίγουρο ανάμεσα στα πρόσωπα που θα κοσμήσουν την παραγωγή, αλλά και κάποιες αλλαγές σε συμμετοχές και κοινωνικό σκοπό, η πρεμιέρα του σόου τοποθετείται μέσα στο Νοέμβριο, ταυτόχρονα με το καινούριο πρόγραμμα.
Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με την παραγωγή αν και επιθυμία όλων είναι να βρίσκεται και πάλι στη θέση της παρουσιάστριας. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Tv Ζάπινγκ η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το κανάλι για τη θέση του κριτή. Όσο για τους υπόλοιπους κριτές παραμένουν οι ίδιοι-Λάτσιος, Κωστάλα, Ευαγγελινός.
Όσο για τους χορευτές; Αναζητούνται λαμπερά ονόματα που ο κόσμος συμπαθεί και αγαπάει. Ήδη πάντως ραντεβού με τον σταθμό έχουν κάνει ο Σπύρος Σούλης, η Νικολέττα Ράλλη και ο Σπύρος Χαριτάτος.
Τονωτική ένεση στην παραγωγή του σόου θα αποτελέσει η μετακόμιση του καναλιού στο στούντιο ΚΑΠΠΑ. Όσα χρήματα σωθούν από τη μετακόμιση των υπόλοιπων παραγωγών στα μεγάλα πλατό στα Μεσόγεια, θα λειτουργήσουν θετικά για να διαφυλαχθεί η λάμψη του σόου.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TV NEA"


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !