Πονοκεφαλιάζει ο 'Σουλειμάν'...

Χρηστος Γ
3
Ποιο είναι το δίλημμα των ανθρώπων του Ant1?
Διαφορετική ανταπόκριση περίμεναν οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου για την πολυσυζητημένη παραγωγή 'Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής'.Τα πολύ χαμηλά νούμερα της πρώτης εβδομάδας 'πάγωσαν' το κανάλι,καθώς είμαστε ακόμα σε
...θερινό ωράριο & δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός του Alpha.To σήριαλ έχει μείνει πίσω στα νεανικά κοινά ακόμα και στην 4η θέση,ενώ στο σύνολο,'έκλεισε' περίπου με ένα μ.ο της τάξης του 17,5%,σαφώς χαμηλότερα από τις επιδόσεις της 'ASI',απέναντι στη Sila.
Αρχική επιδίωξη των υπευθύνων ήταν να τοποθετηθεί το σήριαλ στη ζώνη 19.00-20.00, όπως αποκλειστικά σας ενημερώσαμε εδώ. Το ζήτημα είναι πότε,καθώς οι άνθρωποι του Ant1 είναι να γίνει ευρύτερα γνωστός ο 'Σουλειμάν',προτού 'παλέψει' με το hit 'Κλεμμένα Ονειρα'.Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την 1η του Οκτώβρη.Ωστόσο,αξίζει να σημειώσουμε πως ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού δεν πανικοβάλλεται,σε περίπτωση που συνεχιστούν τα χαμηλά νούμερα & το απόγευμα.Η Μαρία Χούκλη τα καταφέρνει περίφημα,καθώς και αυτές τις ημέρες (χωρίς το δυνατό επιτελείο του Mega,και το υψηλό lead-in) κρατά- σταθερά- ποσοστά άνω του 20%.

Μην χάσεις σε λίγο μια αποκάλυψη του TvNea σχετικά με την σειρά που θα προκαλέσει πανικό..

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα νούμερα τηλεθέασης πότε θα τα δημοσιευθούν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. odws ta noumera eidika ta neanika pou koitaei o ant1 den einai katholou kala alla kai i epilogi tis seiras itan risko giati exei istorika stoixeia kai den moiazei me ta alla tourkika pou einai mono romatzo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ta xthesina noymera itan arketa kala, kai sta neanika epiase panw apo 16%... Simera poy exei podosfairo to MEGA tha paei akomi kalytera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !