Η Ηρώ Μανέ μιλά για όλα!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Η αγαπημένη όλων μας ηθοποιός Ηρώ Μανέ (που πολύ μας λείπει τηλεοπτικά!), σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life, μίλησε για τα τούρκικα σήριαλ, για το αν της λείπει η τηλεόραση αλλά και για το πώς έγινε πρόεδρος στο Σωματείο Ηθοποιών Ελλάδος.

Για το αν της λείπει το "γυαλί" αναφέρει: "Τι να μου λείψει; Ε, να σκέφτομαι μήπως αρχίσω να μαθαίνω τούρκικα για να βρω καμιά δουλειά στη γείτονα χώρα… Ζούμε καταστάσεις κωμικοτραγικές. Λείπουν σίριαλ μυθοπλασίας με Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, να ακούγεται η ελληνική γλώσσα, να γίνονται ωραίες σειρές – γιατί και τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν όλες καλές – κι ας γίνονται λιγότερες"

Όταν βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις, τι σκέφτεται;
"Λειτουργώ νοσταλγικά. Θυμάμαι, μάλιστα, τη φάση της ζωής μου εκτός πλατό. Κι ύστερα τις βλέπω κι αναρωτιέμαι: τι είχαμε και τι χάσαμε!"

Τέλος, πώς προέκυψε και βρέθηκε πρόεδρος στο Σωματείο Ηθοποιών;
"Σαν κεραυνός εν αιθρία! Οι συγκυρίες με έφεραν σε αυτή τη θέση, δεν ξεκίνησα για να γίνω πρόεδρος. Ήμουν όμως ένα πολιτικοποιημένο άτομο που συσπειρώθηκε με ανεξάρτητους συναδέλφους, με στόχο να πούμε κι εμείς τον δικό μας λόγο στο ΣΕΗ. Με ανθρώπους που κατάλαβαν ότι πρέπει να μην βαθύνουμε άλλο το χάσμα αναμεταξύ μας και τη γούβα του καναπέ αλλά να φέρουμε όσους περισσότερους συναδέλφους γίνεται και πάλι στο σωματείο."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !